Groot assortiment, nette prijzen, snelle levering.

Perfect!

Fijne webshop, snelle verzending en goed verpakt. Echt een aanrader!

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen. Prima partij voor je dierbenodigdheden.

Snelle bezorging

Geen bijzonderheden verder.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn ervaring met Tim's is heel goed. Ik koop bij hen kwaliteits producten en ze leveren snel. Wat kan ik er meer over zeggen; ik ben heel tevreden en blij dat ze Orijen verkopen.

Snel en goedkoop

Goede prijzen en snel in huis

Als ik mijn bestelling doe is het meestal de volgende dag al in huis...geweldig. Ik zou niet weten wat er beter kan. Groetjes Valco en Ans

Toppie

Fijne service, levering op tijd, alles dik in orde

Website goed, telefoonnummer goed en werd heel goed geholpen

Snelle levering.

Snelle levering. Botjes zien er goed uit.

Snelle en betrouwbare levering, goede producten tegen een goede prijs.

Veel persoonlijke aandacht.

goede service

Binnen een dag bezorgd top

Snelle levering conform bestelling.

Snel geleverd volgens bestelling. Eerste keer veel verpakking maar dat is nu verbeterd.

Toch maar weer besteld ondanjs 20% prijsverhoging

Ik heb de pensstaafjes toch maar weer besteld ondanks de prijsverhoging van 20% in 8 maanden tijd . Als het zo doorgaat word een "afval" product bijna onbetaalbaar

Tevreden

Een goed product, correct geleverd en tevreden dieren als resultaat.

Goede service snelle levering

Snelle levering goede service alleen ook jullie zijn flink duurder geworden helaas

Goede ervaring bij het leveren van de bestelling

Ik bestel alleen de brokken Yourdog voor mijn hond. Zij eet in feite alleen deze brokken. Altijd correcte levering.

Snelle en nettte verzending.

Nvt

Tim is ok; artikel iets minder

Tim leverde snel en t.o.v. de meeste concurrenten concurrerend. Echter de bench zelf vind ik toch benedenmaats. Behalve het gebruik van goedkope en slechte materialen (hier en daar zelfs dun spaanplaat) waren de spietjes ondermaats en draaiden de schroeven door in een vreemdsoortige constructie want in houten/mdf klosjes in de plaat die dus daarin losdraaiden. Zeker niet bestemd voor een wilde hond. Ik ben benieuwd hoe lang de bench zich houdt.

Snelle en nette bezorging. Goede prijzen.

Makkelijk te bestellen en snel in huis Katten zijn ook blij

Niets op aan te merken!

Het enige wat ik op aan te merken heb is dat het wat onduidelijk is waar je de kortingscode in moet voeren voor de rest werkt alles prima service goed levering goed prima prijzen mijn bestelling was goed verpakt en kwam met normale bezorgtijd binnen.

Prima, kan alleen niet de code voor korting invoeren

Overzichtelijk en snel levering

71 Hongkongstraat