geweldige service

hele snelle levering er was iets gebroken. geen probleem andere dag had ik het artikel opnieuw. Ik vroeg er nog een artikel bij-- niet betaald. Ook geen probleem later bij bank over gemaakt. Dit maak je maar ZELDEN mee. mijn dank was groot. W. Busé

Niet zo tevreden

Ik heb bisonoortjes met spier besteld. 4 zakken zo de kliko in.Ik vond ze stinken en er zaten larven in.

Goede kwaliteit

Besteld chicken vlags, Mijn hond is er dol op. Bestelling netjes afgeleverd in vooraf aangegeven tijd. Bedankt en graag tot een volgende Bestelling Mvg

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen en volgende dag in huis

Punctueel

Geleverd volgens afspraak en blij met mijn aankoop.

Goed voer, ze moest wel even wennen... Prijs kwaliteit is TOP. En het is mij nog nooit overkomen dat een pakket een dag eerder al aankomt, extra pluspuntje..

Altijd goeie kwaliteit en zeer snelle levering top!

Erg tevreden!

Goede producten, goede prijs, snelle levering.

Ik zocht een product. Prijs was al goedkoper dan elders. Tijdens invoer adresgegevens kreeg ik optie tot een korting van € 10, waardoor product nog veel goedkoper werd. Volgende dag werd het al geleverd.

Goede kwaliteit prijs verhouding en snelle service

Overzichtelijke site, snel besteld en ontvangen en qua prijs interessant.,

Top bedrijf

Hier bestel ik weer, alles heel snel in huis en ze zijn nog is goedkoper dan een gekende dierenwebsite.Top, doe zo verder!

Tevreden klant

Gaat altijd prima!

Bestelling is snel, bestellen gaat simpel. Gewoon altijd goed.

Sehr gut

Bedankt für den gute service

Altijd correcte leveringen

Mijn bestellingen zijn altijd correct en stipt geleverd.

Heel fijn snel en goedkoop

Snelle levering en goedkoop

Netjes geleverd en optijd. Betaling ook goed verlopen

Gewoon goed

Bestelling razendsnel geleverd voor een scherpe prijs.

Ik mis een aantal dingen

Ik mis aantal dingen die ik qua voeding geef. En ik mis achteraf betalen (digitale acceptgiro) Voor de rest prima.

Product als omschreven

Product is als omschreven. Mijn hond vindt deze lapjes heerlijk. Maar als ze te dik zijn moet ze ze niet! Dit zijn de beste voor een prima prijs.

Goede service, snelle levering

Producten van goede kwaliteit, goede communicatie en snelle levering.

Vele produkten te verkrijgen op natuurbasis voor dieren

Ga zo door

Ga zo door