Het product oogverzorger van Jean Peau is is top, de prijs is ook goedkoper dan bij de originele site.

Erg snel geleverd, geen enkel probleem. Goed verpakt. Zou het eenieder aanraden!

Toppers

Fijn snel geleverd

geen slecht bedrijf.

niet slecht.

Correct verloop

Alles verliep vlot en correct meer moet dit niet zijn

Snelle levering en prima producten

De shampoo werd snel geleverd tegen een scherpe prijs. Mooie site, goed doorzoekbaar.

Snelle goede levering

Snel, en goede kwaliteit..

goede service

Snelle levering, goed product

Wij hebben bullepezen besteld voor onze hond voor de eerste keer bij Tim’s. Ze kwamen al snel en ze zijn van goede kwaliteit. Ze hebben ook erg goede klantenservice. Ik had mijn kortingscode niet goed ingevuld en het bedrag is terug gestort op onze rekening zonder problemen. Een aanrader dus!

Heel goede service .Nu spaar ik mijn rug , word netjes in de gang gezet.

Slecht

Na mijn koop van een Skudo benche heb ik contact gehad maar nog steeds geen reactie terug… moet van alles aanleveren van foto’s van beschadigden maar hoor niks… zou wel fijn zijn als ze me eens tegemoet komen… ik heb een NIEUWE gekocht en geen tweede handse

goede prijs en snelle levering

voor mijn hond brokken besteld , duidelijke website duidelijke communicatie en snelle levering

Super snelle bezorging keer op keer.

Tim’s verkoopt een heel ruim Lily’s Kitchen assortiment. Aangezien ik niet meer in Engeland woon, en mijn katten graag hun vertrouwde eten geef, ben ik heel blij met Tim’s. En vandaag besteld is iid morgen in huis, zelfs in België.

Zeer correcte afhandeling bestelling, zeer snelle levering, heel goede verpakking. Gewoon TOP voor TIM'S

Ruime keuze

Goede ervaringen met Tim’s. Ruim aanbad, goede prijzen.

super snelle levering

Nu 2 of 3 keer besteld bij Tim's en ik vind het fantastisch dat ik mijn bestelling zo snel in huis heb.

Snelle levering van prima producten .

Na bestelling volgende dag al geleverd. Prima producten voor een scherpe prijs.

Ruim aanbod van kwalitatief goed voer

Tim’s heeft veel goed hondenvoer en voor aantrekkelijke prijzen.

zeer goed

zeer te vrede snelle en goed verpakte levering top gr. Jan

Snel

Gemakkelijke website, goede producten, snelle levering en heel goed verpakt

Fijne spullen, levering volgens afspraak

Betrouwbare club. Levert altijd zoals beloofd. Spullen zijn altijd op orde.

Snel en voordelig geleverd

Snel en voordelig geleverd

Snelle levering.

Snelle levering v producten, tegen een goede prijs.

Snelle levering en nalevering

71 Hongkongstraat