Degelijk materiaal voor een correcte prijs en snelle service.

Zeer te vreden

top winkel

heb online besteld, telefoon contact gehad, alles top.

Snel verzonden

Goede kwaliteit en service

De bestelling was snel en correct geleverd

Snelle levering zoals beloofd

Vanwege snelle levering gekozen om mijn bestelling bij Tim's te plaatsen. Deze is, volgens de vooraf aangegeven voorwaarden, op tijd geleverd.

Snel service

Top product en snel geleverd. Ben tevreden

goed maar

Jammer je krijgt tijd vak door ik bezige bij hou daar rekening mee als de tijd bijna om is en nog niets gebracht kijk ik weer tijdvak aangepast weer schuift alles op dan weer wachten weer als de tijd bijna om is kijken weer opgeschoven dus heel je planning gaat niet door. Vind ik echt vervelend ik denk dat de bezorging van diepvries spullen een groter tijdvak nodig heeft bv 4 uur in plaats van 2

Geweldige service en snelle levering

Super bedrijf je besteld iets en het word gelijk verwerkt en verzonden zelfs op zondag!

TOP!

Super snelle en correcte levering en met geen onnodige ballast zoals een veel te grote verpakking.

Snelle levering, goeie prijzen

Vandaag besteld, morgen geleverd. Altijd snel, ze hebben de producten die ik nodig heb voor een goede prijs

Positief!

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd!

Goede en snelle levering.

Duidelijke site. Prima producten met een snelle levering.

Snelle bezorging

Bezorging is snel geleverd.

Snelle levering en goede prijs

Producten zijn betaalbaar, netjes verpakt en levering is snel.

Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding.... bedankt voor de service ;)

De levering komt altijd netjes aan

Op tijd netjes verpakt en altijd verrassing goede service.

Helemaal TOP!!!!!

Gebruiksvriendelijke website, altijd bevestiging via de mail en, wat ik tot nu toe heb meegemaakt, altijd de volgende dag bezorgd.

goede producten en vlotte levering.

Zoals altijd zeer snelle levering TOP.....

TOP!

Vanwege een leveringsprobleem was ons hondenvoer tijdelijk niet leverbaar. Hierover werden we perfect op de hoogte gehouden. Top service.

Topbediening

Heel vlot, makkelijke website, en de promo was een batje!

Blij dat ik Tim's BV gevonden heb

Overzichtelijke website en correcte levering !

Snelle goede service

Kreeg een mail met een aanbieding die op mij van toepassing is. Heel fijn. Het mooie is dat als ik inloggen in mijn account ik precies kan zien wat ik vorige keer besteld heb. Ik hoef dus niet lang te zoeken. Heel fijne mogelijkheid/ service. Spullen werden snel geleverd.

bijzonder snelle levering

bijzonder snelle levering in een goede verpakking

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR