Overzichtelijk en makkelijk

Het is makkelijk zoeken op de website en de bezorging was ook heel netjes.

Klantvriendelijk

Goede prijs-kwaliteit verhouding en een uitstekende klantendienst! Je wordt heel snel geholpen.

Kattenvoer die speciaal is voor m'n kat. Gaat altijd goed

Keurig verpakt en op tijd geleverd

Ik wilde graag de kong drinkfles Deze was op de site goed beschreven en qua prijs ook goedkoper dan bij andere sites

fijne eerste bestelling

Er was wat mis met mijn order, TIM's heeft dit per direct gecorrigeerd. Heel snelle reactie ook op alles.

Zeer snel geleverd Produkt doet wat het moet doen

De oren zijn mooi groot

Het werd zoals gezegd de volgende dag geleverd

Op alle punten goed

Duidelijke website, concurrerende prijzen en snelle levering. Ze zijn niet altijd de goedkoopste.

Goed en prima in orde geleverd.

Mijn bestelling was prima in orde en supersnel geleverd.

Keurig netjes en snel bezorgd

Snelle levering, dat is fijn. En goede prijzen!

Top, snel geleverd, goede prijs

Houtkorrels besteld, keurig op tijd geleverd, goede prijs (overal bizar duur, hier nog enigszins te betalen)

Zoals gewoonlijk ,goede communicatie ten opzichte van de levering,en pakket met voer ook goed verpakt ,bestel hier altijd omdat het is zoals je het wil hebben als klant ,TOP

Bestelde veel producten voor onze konijnen, deze werden super snel verzonden. Ontzettend fijn!

Correct en snel

Voor wat ik koop bij Tim's is de levering altijd correct en snel tegen goede prijzen. Dat heeft uiteraard ook te maken met de goede bodedienst waarmee gewerkt wordt....

Snelle en goede levering

Meerdere keren besteld. Altijd snel en goed geleverd

perfect

alles goed verlopen

Ruim assortiment.

Bijna alles is te vinden voor honden vogels en vissen. Altijd verzorgd en vlot thuis bezorgd.

Pakket kwam op tijd. Pakket was goed te volgen.

Vlotte levering

Vlotte levering en keuze wanneer get gebracht kan worden

SUPER

Super geweldig met levering en service. Meer kan ik niet zeggen!

Perfect.

Snelle en correcte levering incl afhandeling.

Snel makkelijk en vriendelijk

Makkelijke site, vriendelijke mensen, snelle communicatie.

Prima webshop

Prima webshop, snel en netjes verpakt verzonden. Ga er zeker nog een x bestellen

Vlotte service

De online-afspraken werden nagekomen. De bestelling kolt overeen met de online voorstelling. Mooi!!!

Goed bedrijf snelle levering ook in drukke tijd

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR