Topservice

Echt supersnelle levering, zondagmiddag besteld, maandag geleverd! Prachtige bullenpezen, hond ook dik tevreden.

Heel goed.

Snelle goede service goede producten. Heel tevreden.

Supersnelle levering

Op 11-6-2023 hebben we een krabpaal besteld, de dag erna is deze reeds bezorgd. De krabpaal ziet er geweldig uit, wij zijn zeer tevreden, nu onze kat nog ;)

100% positief

Mooie actie's kleine prijzen. Ik kijk eerst hier als ik iets nodig heb

Heel tevreden

Kussen van heel goede kwaliteit. Mijn hondje houdt ervan. Snelle verzending. Alles prima!

Kattenbakvulling houtkorrels

Goede kwaliteit, niet duur.

Snelle en goede levering

Snel en goede levering

Vriendelijke service en snelle levering

Ik had iets verkeerds besteld en stuurde een mail, waarop ik een vriendelijk antwoord kreeg dat ik mijn bestelling kosteloos kon retourneren zonder kosten.

vlotte levering. geen klachten

priema

het is goed

Snelle levering!

Ik ben erg tevreden over Tim’s. Ik heb er nu een aantal keren besteld en de levering is erg snel. Eén keer misschien iets te snel, want toen zat het gratis product niet in de doos, maar als dat het is … dus een aanrader!

Alles was on orde, levering was wat vertraging op, maar werd snel op de hoogte gehouden

Positief

Snelle levering, prima product!

Artikel was snel in huis en voldeed aan verwachtingen.

Natuurlijke snacks voor grote hond zijn mooi verpakt … hond lust het allemaal.

Goed product snel geleverd

Goed te vinden op de site, goed product en snel geleverd

Super snelle levering!

Zeker het bestellen waard!

Prima hondendekje Snelle levering

Alles perfect afgehandeld.

Ik heb voor het eerst daar wat besteld. Ben er zeer tevreden over. Een aanrader voor andere.

Prima levering volgens tijdzone.

Er waren wat problemen met het voer. Er wordt zo zonder enig probleem weer nieuw voer gebracht. Echt chapeau zoals dat geregeld wordt.

Snelle levering en makkelijk alles te vinden op de site

Snelle levering, scherpe prijs!

Snel, correct en vriendelijk

Twee hondenhokken besteld. De volgende dag in huis. Prima verpakt, netjes geleverd. Bij het bestellen even online hulp gekregen. Ook daar heel snel, correct en vriendelijk. Dit bedrijf is absoluut een aanrader.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR