een eerlijke, vriendelijke, veilige handel van zeer gezonde dierenvoeding voor onze hond Odin.
een uitstekende variatie van gezonde voeding voor dieren met gezonde of speciale noden , zoals bv alergieën.Voor elk dier is er een plezier , het dier kan kiezen tussen verse voeding of korreltjes ( beiden bestaan in vele variaties) , een tussendoortje: een snack om commando's aan te leren, een dinobot, buffeloren, snacks van zeewier of vis. En als het buikje voldaan is kan hij meerijden in de auto op zijn wagen kussen van Tim, die zacht en veilig is voor Odin maar ook voor de auto. na de rust in de wagen even spelen met Rex de dino, of het donzig botje (beiden waren geschenkjes van Tim voor Odin) een stuk van een gewei,...Na het spelen kan Odin slapen in een goed zacht mandje! als ik een vraag heb, wordt ik heel snel en vriendelijk en beleefd geholpen. De verhandeling van de produkten verloopt veilig en verzorgd, de produkten worden volgens hun noden ingepakt B.V. verse voeding wordt gekoeld opgestuurd.
ook weet je wanneer, welke dag en tussen een bepaald uur uw dierenprodukten zullen aankomen. Hoewel bij Tim alles op wieltjes verloopt , komt de aap uit de mouw bij de persoon die de produkten bracht. Het was na 22uur s'avonds, er werd niet aangebeld ; had Odin nu niet beginnen blaffen dan had dat eten geheel de nacht buiten gestaan in veel te warme temperaturen, maar we openden de deur omdat Odin ons waarschuwde, de dame in kwestie wou de dozen niet tot aan de voordeur brengen. Hoe enorm goed Tim's B.V. is , maar helaas de levering liet te wensen over