Goede service en het is altijd op tijd thuis bezorgd,ook is de sortering heel erg uitgebreid je vind alles wat je nodig hebt. Qua prijs is het zeker aan te bevelen

Goede service snel bezorgd

Goed en snel geleverd

super

Snelle correcte levering

Ruime keuze

Overzichtelijke site, met een heel ruim assortiment aan goede prijs. Hetgene je zoekt is duidelijk en makkelijk vindbaar op merk en soort. Snelle en goede levering!

Houtkachels voor de kat snel geleverd en een mooie prijs

Fast

Thank you

Makkelijk bestellen .

Fijn dat er revieuws bij de artikelen staan zodat je een juiste beslissing kunt nemen of dit geschikt is voor je huisdier. Levertijd was voor briefpost aan de lange kant. Antiwormpillen prima. Bij 1 kat met mijn hulp erin gekregen en bij de ander tussen de kattesnoepjes gelegd en die werd smakelijk opgegeten!!

Supersnelle levering

Ik had een hondenfietskar besteld op zondag en kreeg deze al op maandag!

Prima 1e ervaring bij Tim's

Afgelopen maand voor de 1e keer een bestelling gedaan bij Tim's. Wij werden prima geholpen toen wij een vraag stelde. En de bestelde producten werden snel geleverd.

Snelle levering altijd in orde

Bestelling vlot en correct geleverd. Tevreden

Bestelling/levering

Juiste bestelling optijd afgeleverd en keurig en netjes verpakt.

Snelle en goede levering van het bestelde

Fijne webwinkel

Mijn ervaring is super. altijd klop de bestelling en wordt er op tijd verzonden en de spullen zitten in stevige dozen. We hebben niks negatief te zeggen we zijn blij mee dat we deze gevonden hebben altijd leuke aanbiedingen

Zeer goede ervaring, alles mooi in orde en geleverd binnen gevraagde tijd.

Zeer goede ervaring. Duidelijke communicatie. Alles goed in orde.

Eerlijke prijzen en snelle verzending. Volgende keer bestel ik hier weer.

Zeer correct

Top, met zeer goede communicatie indien nodig.

Ik had een bestelling gedaan met diverse producten, iets was niet op voorraad, ik kreeg keurig een email of ik daar op wou wachten. De rest werd wel gewoon verzonden en later kreeg ik de rest. Dikke prima, ik ben enorm tevreden hoe het is gegaan. Netjes !!

Mooi product en smal en goed onvangen.

Snel en netjes ontvangen. Het zat alleen in een zakje verpakt, zou het in een doosje doen om schade aan het product te voorkomen.

Ik wist wat ik zocht en was makkelijk te vinden op de site. Honden tuigje was snel geleverd

top

zeer vlugge en correcte afhandeling

Snel verstuurd

Snel geleverd. Geen aan of opmerkingen

Als zeer prettig ervaren!

Snel en goedkoop vind ik tegen elders. Ook leuk was een attentie bij mijn 2de bestelling. Het is eens prettig te ervaren de aankoop zonder enig probleem snel geleverd naar België en in goede verpakking. Thanks team Tim :-)

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR