Prima service,levering volgens afspraak

Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Goed en betrouwbaar.

Prima ! Snel geleverd, goed product !

Snelle service!

Goede prijs, snelle levering!

Snelle en goede website

Gevonden wat ik zocht op Google en op deze site terecht gekomen. Vlug kunnen bestellen en ook vlug geleverd. En een goede prijs voor wat ik zocht en een stuk goedkoper dan bij de concurrentie. Dus Tim's B.V ga zo door.

Goede prijzen, snelle verzending

Eerste aankoop. Duidelijke website, goede informatie. Prijzen zijn laag, verzending erg snel. Al bij al een Top ervaring

Niet fijn

Het bezorgen op zich was geen probleem maar het was onmogelijk ingepakt met een soort folie. Ik heb weinig kracht in mijn handen waardoor ik hrt vele plastic niet van de fles af kreeg. Een schaar werkte ook niet dus ben super lang bezig geweest om het plastic te verwijderen. De fles zelf lekt enorm. Wat ik ook doe hij blijft lekken dus niet fijn allemaal.

Levering

Snelle levering Proper geleverd

Helemaal top

De ene dag bestellen en de bezorger staat daags erna op de stoep. De kwaliteit van de spullen zullen echt goed en de prijs is perfect. Dus ik bestel mijn spullen gewoon bij Tim's.

Alles gewoon prima geregeld.

Goede winkel

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Alles goed, keuze. prijs en levering.

Makkelijk bestellen, betalen en leveren. Alles zo al het hoort. Prima winkel.

Snel binnen goede spullen

Makkelijke website. Genoeg spullen. Ik zoek altijd suikervrije kattenvoer. En ze hebben veel keuzes Toppers

Prima spul!

Jammer dat de bezorger niet even vroeg,zal ik het even ergens voor u neerzetten. Wij zijn oude mensen met een handicap.

Helemaal top!

Goede producten voor goede prijzen en snelle verzending! Helemaal top dus!

Voor de 1e keer daar besteld. Goede en snelle service.

Fijne producten en snel geleverd.

Altijd ruime keuze in goede producten, snel geleverd en als verrassing extra koekjes erbij voor ons hondje!!!

Helemaal goed

Snelle levering en mijn kittens zijn erg blij met hun nieuwe teddyhuisje!

Zeer snelle levering en een scherpe prijs

Zeer snelle levering en een scherpe prijs

Goede en snelle bezorging goede voeding

Het smaakt me hond goed

Snelle goede levering

Goedkoop en snel

Goede verkoper

Bestelling makkelijk te plaatsen , snelle verzending en met zorg ingepakt. Wij bestellen zeker vaker bij Tim's.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR