Goede prijs en snelle levering

De producten die ik er koop zijn goedkoop en worden altijd snel en netjes geleverd

Prima aanbiedingen

Duidelijke site en snelle levering

Heb éénmaal een perfect hondenkussen voor mijn hond zijn mand gevonden.

Omdat ik tevreden was ,van dat kussen bestel ik na een tijdje hetzelfde kussen. (andere kleur) En toen liep het mis!! Rechthoekig kussen kwam van andere leverancier en zat dubbel gevouwen in een vierkante doos. Resultaat: plat kussen met minder vulling.

Snelle levering en concurrerende prijzen.

Kapot

Tot nu toe zeer slecht en bij wie dat leg maak mij niks uit Kapotte fles krijgen wordt gezegd dat ik een nieuwe krijg daar zit ik op te wachten dus zelf maar weer contact gezocht krijg ik te horen dat deze ook weer kapot is maar als ik niet zelf er achter aan was gegaan had ik nu nog zitten wachten op mijn product Dus zeer slecht Denk ook niet dat ik hier nog een keer wat besteld

Nu al meerdere bestellingen bij Tim’s B.V. geplaatst en stuk voor stuk zijn de bestellingen ontzettend snel geleverd! Ontzettend fijne service!

Superservice

Binnen 1 dag bezorg. Geweldig!

correct

Alle bestelde goederen werden vlot en correct geleverd.

Top en snel geleverd

Snelle levering en goed in gepakt

Zeer goede ervaring

Goede producten en zeer snelle levering

bestelling snel geleverd

zeer goed

Super levering

Goede product!!

Website is makkelijk in gebruik, bestellen en leveren ging vlotjes.

Snelle levering. Makkelijke website,

Heel tevreden !

Snelle levering, mooie prijs.

Prima product van een prima leverancier

Snel en goed geleverd

Werkt prima

Product werkt prima. Goed alternatief voor puppy pads.

Alles top!

Snelle levering en goed verpakt

Correct

Snel geleverd Goede spullen Kwam wel in drie dozen dus daar ging jullie winst..

Goede service maar product niet geschikt

De levering van de kooi ging supersnel en netjes! Toen de kooi in huis was gingen we onderweg om een hamster uit te zoeken. We kregen echter geen hamster mee naar huis omdat de kooi te klein zou zijn. Heel raar dat deze kooien nog wel verkocht worden en hier niet meer informatie over gegeven wordt. Voor het bestellen van andere producten zou ik Tim’s wel aanbevelen.

In verleden goed, nu waardeloos.

De zakken bodembedekking die ik besteld heb zijn zoek? Probleem ligt waarschijnlijk ook bij post nl, Maar ik heb ze 30 april besteld, vorige week dinsdag heb ik gebeld. Ik zou eind van de week iets horen. Tot nu toe niets gehoord. Dan stuur je toch 2 nieuwe zakken op? Ik zit al een week met een vies hok! Vorige keer ging alles goed, dus ik zou jullie nog wel een keer het voordeel van de twijfel willen geven.

Snel en netjes verzonden en geleverd

Superrr

Alles ging goed

In mijn zoektocht naar een goedkopere optie voor kattenbrokjes kwam ik bij Tim's uit. In tegenstelling tot een andere firma die de verzending maar bleef uitstellen kreeg ik van Tim's de brokjes zeer snel thuisgestuurd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR