Ik zal het iedereen aanbevelen.

Een hele goede ervaring.

Gewoon prima, blikken netjes verpakt.

Snelle verzending prima producten

De producten zijn van prima kwaliteit tegen een goede prijs. Ik ben tevreden over de snelle verzending Top!!

Goede klantenservice. Verkeerde product ontvangen maar dates meteen opgelost. Volgende dag het juiste product ontvangen.

Snel en correct geleverd

Al meerdere malen besteld en altijd tevreden

Wordt altijd op tijd geleverd.

Uitstekend als altijd

Goed product biofood vlooi teek Keurig en netjes afgeleverd en op tijd Aanbeveelbaar

Leuk

Alles was netjes en vlug geleverd ! Bedankt hiervoor

Top service!Dank!

Top service! Dank

Alles ok

Liep vlot

Helaas was 1 product zoals omschreven niet helemaal wat ik ervan had verwacht. Product retour gezonden, snel geld weer op mijn bank. Echt een plus punt. Tip voor de site; dit product had maar 1 foto, meerdere foto's was waarschijnlijk duidelijker geweest.

Tevreden

Veel keuze, goeie service, snelle bezorging

Correct

Ik ervaar deze firma als heel correct. Soms begrijp ik iets niet goed maar ze zijn heel correct. Vb ik bestelde Renske 4 zakken. In een mail kwam die ik niet gezien had dat ze die pas 3 weken later gingen leveren. Ik nam contact na 2 dagen na de bestelling want normaal leveren ze altijd binnen de dag of mss eens na 2 dagen. Toen hebben ze me er attend op gemaakt van hun mail. Ik vroeg dan mijn geld terug omdat 3 weken te lang was. Het geld stond de dag nadien terug op mijn rekening . Maar na 5 dagen ging ik eens terug zien en raar maar ik kon terug hetzelfde produkt bestellen . En het is geleverd de dag nadien.

Super snelle levering

Super snelle levering. De werking van hennepzaadolie voor mijn hand kan ik nog niet beoordelen omdat ik maar pas begonnen ben met onder de voeding te doen. Maar het zag er top uit! Zeker voor herhaling vatbaar

behulpzaam

Vraag gesteld via chat. Snel antwoord. De medewerker is zelf in het magazijn gaan kijken voor de nodige info. Artikel besteld en de dag nadien reeds geleverd.

Mooie spullen, goede en snelle bezorging.

Redelijk tot goed

Eerste levering ging perfect,met de tweede heb ik bijna 3 weken moeten wachten op een nalevering voor een product dat niet op voorraad was. Kleine compensatie was misschien een idee geweest.Code voor waardebon of een kleine attentie meeleveren voor het betrokkene dier. In dit geval een kakatoo.

Prijs en product perfect,

Fijne site om op te bestellen

Duidelijk goed en snel

Goede communicatie- heldere site

Snelle service; goed verpakt

een vlotte bestelling en levering

Goed verzorgd

Aanrader om er te bestellen

Goede prijs snelle levering altijd goed

Bestel hier al een aantal jaar mij honden voer snel geleverd voor een goede prijs

Snelle levering en uitstekende producten.

Goede kwaliteit en service

71 Hongkongstraat