Ze doen wat ze beloven

Een makkelijke site, heel overzichtelijk .

ja

ja

keurige snelle verzending

Goed verpakte doos met hondenkuipjes heel snel ontvangen, prima ervaring om hier te bestellen.

Prima ,snel,goed berpakt,mooi vogelhuis dikke vette prima

Niks meer aan doen. Prima..

Top service!

Er deed zich een probleem voor met mijn geleverde bestelling. Dit is na een paar emails zeer correct en zonder problemen opgelost. Mijn dank daarvoor!

Ik vang mishandelde en verwaarloosde hondjes op. Hun gezond is dikwijls heel slecht. Ik doe het zeewier over hun eten en je ziet hun ontlasting en vertering verbeteren. Ook heb ik een hondje met pancreas problemen die in de zeewier geef. Het heeft een super resultaat op haar

Snelle levering , vriendelijke mail en stukken goedkoper .

Ik ben erg blij

Ik heb een volière van 1,5 m besteld voor mijn parkieten en ze zijn er erg blij mee. De kooi is vrij gemakkelijk in elkaar te zetten, maar ik zou aanraden om hem met een tweede persoon in elkaar te zetten. De kooi is zeer ruim. Ik had alleen wat problemen met de levering door postnl die mijn eerste pakket kwijt was. Maar dat is niet de schuld van Tim, ze hebben altijd mijn mails beantwoord en er alles aan gedaan om het probleem op te lossen. Ik had een hele aardige dame aan de telefoon die het probleem oploste en de volgende dag ontving ik een andere kooi. Ik beveel Tim's aan.

Het product was goed verpakt en snel geleverd.

Betrouwbaar en aflevering volgens afspraak

Betrouwbare plek om iets te bestellen

Uitstekende service!

Heel tevreden over levering, service en kwaliteit!

Vlotte levering

Goed service, prettig winkelen

Houtkorrels van goede kwaliteit.

Via deze website houtkorrels voor de kattenbak besteld. Houtkorrels zorgen ervoor dat het vocht en de geur snel worden geabsorbeerd. Fijn dat ik van een mooie aanbieding kon maken. De bestelling en heb ik snel en in een stevige doos ontvangen. Heel hartelijk dank hiervoor. Graag tot een volgende keer! :)

Fijne service

Niet goed

Enórme verpakking. Overdreven groot. 2 producten, waarvan 1 flink beschadigd

Super en snelle levering

Onze hond is super blij met de levering van de gepofte kippenpootjes.

goede ervaringen

Gied

Top ervaring

Snel en volgens afspraak geleverd

ik werd goed geholpen en kreeg duidelijke antwoorden

ik had heel veel vragen en werd goed geholpen ik kom hier zeker weer terug

Perfect!

Snelle, correcte levering, goede verpakking, scherpe prijzen!

Snelle en correcte levering

Zal zeker nog jullie kopen

Bij Tim alles ok maar PostNL een ramp

6 dagen later toegekomen niet toegekomen thuis afhaal punt niks en opeens zes dagen later stond ons pakket voor de deur je wilt het niet weten waar ze ons hebben naartoe hebben gestuurd

snel netjes en correct

mijn bestelling wordt correct af geleverd snel en netjes verpakt

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR