Snelle en goede service

5 bestellingen 3x fout

5x twee zakken voer voor senior fauve. 3x de goede zak met verkeerd voer (puppy brokjes ipv senior). Iedere x gecommuniceerd dat het in fabriek blijkbaar fout gaat bij het verpakken. Nare is dat m'n hond het goed op dat merk doet. Irritatie enorm omdat het mensen niet lukt structureel de juiste brokken in juiste zakken te doen. Iedere x weer gedoe. Erg ontevreden, overweeg elders te gaan zoeken nadat eerst deze bestelling weer gecorrigeerd is.

Correct

Correct en verzorgd

Een fijne thuiswinkel

Ik ervaar het als een prettige online winkel. Het enige kleine minpuntje wat ik heb is dat als ik mijn product zoek er een hele lange lijst tevoorschijn komt. En dat terwijl ik de volledige naam van het product opschrijf in de zoekbalk. Maar verder een prima winkel waar je ook regelmatig een extra cadeautje van krijgt.

Gevarieerd aanbod

Wat mijn honden ook nodig hebben hier slaag ik altijd

Neem andere bezorgdienst

Verpak niet twee grote dozen in een doos de bezorgers zeggen dan bij voorbaat al dat je niet thuis was. En ik kan het niet kwijt op scootmobiel. Dit was erg vervelend, daar kunnen jullie niks aan doen dat weet ik maar misschien kunnen jullie met dhl keer proberen?? Ik weet het verder niet maar de goederen waren/zijn prima. Vriendelijke groet Yvonne

Vlotte verzending

Voer voor de vogels bedteld hadden het gauw in huis.

Snelle levering, niks mis mee

Fantastisch service

Snelle levering mooi assortiment

Snelle levering en prima kwaliteit

Niets op aantemerken

Tevreden

Is goed

Prima ervaring!

De bestelling verloopt eenvoudig, wordt snel geleverd en de producten vallen in de smaak.

Snel

Doet wat t zegt

Komen afspraken na, op tijd geleverd zoals aangegeven

Overzichtelijk en correct .

Alles gemakkelijk te vinden en op tijd bestelt dan heb je het de dag nadien al in huis . De bestelling komt goed verpakt aan huis .

Snel en goed

Prima bedrijf

Snel en goed geleverd tegen een nette prijs

Snelle levering, goede prijs

Tweede keer dat ik bij Tims bestel, en elke keer werd ik vlot verder geholpen.

Verkeerd voer snel verholpen

We ontvingen voer dat niet goed meer was. Binnen een paar dagen was het opgelost. Fijn.

Goede producten voor een leuke prijs

De persoonlijke noot vind ik erg leuk, en ook het verjaardagskadootje voor onze Pluis, een konijn, geen knabbel die eigenlijk helemaal niet gezond zijn voor konijnen maar lekker hooi wat goed voor ze is, en waar mijn nijnen dol op zijn. Dank daarvoor!

Alles perfect gegaan. Bestellen, betalen en bezorgen

Ik ben blij

Ze zijn altijd snel en goed.

Snelle bestelling en -levering

We kopen met enige regelmaat een vast artikel bij TIM's. De website wijst zichzelf en zorgt ervoor dat er snel besteld kan worden. Vervolgens, na de bestelling, wordt de bestelling -degelijk verpakt- binnen twee dagen bezorgd. Een leuke bijkomstigheid is het verrassingsartikel dat geregeld bij de bestelling wordt gevoegd. We zijn tevreden, dus niet veranderen......

Fantastische klantenservice

We kochten een kippenhok die 1,83 meter hoog zou zijn. Dat zou betekenen dat we er precies in rechtop kunnen staan zonder rugpijn te krijgen. Daarom kochten we dit hok, maar na het foutloos in elkaar zetten bleek hij 1,75 meter hoog te zijn. Twee weken geleden stuurde ik een klacht hierover via hun eigen website, maar heb helemaal geen enkel bericht terug gekregen. Uiteindelijk toch een bericht gekregen, want er was ergens iets fout gegaan betreft het contact met hun fabrikant. Ze boden excuses aan en hebben compensatie gekregen. Top service en echt een verademing in deze tijd om dit mee te maken. Echt geweldig!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR