Zoals gewoonlijk weer erg tevreden.

Zeer snelle levering van de tekenband…

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

toppie

voldoet aan mijn wensen en helpen je bij problemen en lossen het ook op koop al regelmatig en zal ik blijven doen dank u wel tim b.v

Mooie producten en snel geleverd !

Top !

Snelle levering!

Nog net voor een weekendje weg besteld en werd de volgende ochtend al geleverd!

alles is heel goed en snel geleverd

Ik koop meestal alleen hondenvoer en kijk dan naar de prijs en deze is wel de goedkoopste

Tevreden!

Ik heb nu pas de kattenbak korrels gebruikt en ben er blij mee. Het stinkt minder en de korrels absorberen goed!

v

Altijd snelle en correcte levering

Altijd snelle en correcte levering. Tevens een van de weinige die pensstaafjes levert zonder dat er insecten in de zak zitten. Zeer tevreden.

Netjes bezorgd

Prijs kwaliteit prima!!

Perfect, snel bezorgd, en leuke spulletjes voor mijn hond!

Mijn hond Odin zijn gezondheid is sterk verbeterd met uw gezonde vlees en korrels, en het is lekker

Mijn hond Odin ,is een hond gered uit Thessaloniki, hij was zwaar mishandeld en volledig verwaarloosd. Dankzij de hulp van Mevr. Rinneke van der Waal is hij bij ons geraakt. Odin had enorm veel wonden over geheel zijn lichaam,deze werden 3 keer daags verzorgd, hij was en is soms nog zeer bang. Gelijdelijk aan kreeg Odin heel veel jeuk en beet zijn mooie pels kapot tot bloedens toe. Na testen bleek Odin heel zwaar allergisch tegen huisstofmijt, tegen bijna alle vleeswaren behalve eend en vis. Dankzij Tim en zijn gezonde natte voeding van eend, korrels van eend en snoepjes van eend en vis en zijn medicatie is Odin weer een gezonde prachtige hond.Odin en ik willen het team van Tim bedanken voor deze lekkere maaltijden te versturen, ze zjn altijd op tijd en zeer zorgvuldig en veilig ingepakt. Ik wil Tim's B.V. aan iedereen aanraden!!!!!

Uitstekende service. Product is snel geleverd en voldoet aan de kwaliteit. Onze hond is er gek op.

Snelle service, kwaliteitsproducten

De producten kwamen erg snel aan. Het was netjes verpakt en mijn hondje Yuna geniet van haar nieuwe snacks. Het ruikt goed en kwalitatief.

Super snel en doen wat ze zeggen!

Prince hondenvoer. Donderdag besteld, dag later in huis!

Fijne site voor al je dierbenodigheden

Ik bestel al een tijdje via Tim’s ze leveren snel en netjes. Alles is goed verpakt. Soms hebben ze iets extra’s voor de hond erbij gedaan. Altijd leuk dus.

Super service

Makkelijk om te bestellen snel geleverd product zoals omschreven. Alleen een summiere uitleg hoe het hondenhok in elkaar te steken waardoor het dak er omgekeerd op staat. Maar door het indraaien van de vijzen niet meer mogelijk om om te draaien. Zal zo ook wel doen waar het voor gemaakt is.

Goede service en snelle levering!

Zeer snel het product in huis

Zeer snelle levering

Goede producten snelle levering

Meerdere keren bestellingen geplaatst uitstekende service. Breed assortiment voor een goede prijs. Alles correct geleverd.

Snel en comfortabel

Goede, snelle sevice voor de beste prijs

De service is goed en snel en ze maken waar ze aanbieden. En dan op het product wat ik nodig heb voor een lagere prijs als de concurrentie.

Uitstekend!

Goed en snel besteld én geleverd ... prijs ook goed; óók belangrijk als je 12 katjes hebt ... allemaal lieve kneusjes ❤️

Uitstekende service!

Elk artikel is correct en uitvoerig beschreven in de webshop. De levering gebeurde op de door mij gekozen dag. Baasje zeer tevreden en onze hond laaiend enthousiast!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR