Snel gevonden wat ik zocht, voordelige prijzen.

De volgende dag al geleverd. Goed verpakt. Goede kwaliteit kattenbakvulling.

Juist prijs en snelle levering.

Tevreden

Al de producten waren niet op voorraad en ik kreeg daar gezicht over. Ik kon al een deel laten komen, of nog wachten. Voor mij was het niet dringend, dus het mocht later komen. Ik ben daar heel tevreden over.

Snelle leveringen

Ze hebben de producten die ik zoek en leveren keurig op de afgesproken dag.

Prima on line shop.

Prima produkten, goede prijs, zeer snel geleverd

prima in orde

lekker snel precies wt ik zocht.

Van bestellen tot aan levering niet veel op aan te merken. Wel op de verpakking, dit had wel economischer en duurzamer gekund. De voerton zat in een belachelijk grote doos gevuld met een evenzoveel belachelijk hoeveelheid plastic opvulmateriaal.

Mooie prijs en kwaliteit

Op tijd, compleet, nette prijs!

Zie boven

Tevreden

Snelle levering en een zeer gunstige prijs!

Snelle levering, gunstige prijs en makkelijke website!

Goede prijzen en super snelle levering. Alles wat wij nodig hebben is op deze site te vinden. Wij zijn fan!

Prima website

Bestelling vlot en correct afgehandeld

Top product en top service!

Hele goede producten, scherp geprijst, volgende dag geleverd. Meer kan ik bijna niet verwachten!

Wordt steeds duurder

Helaas ook zij worden steeds duurder

Bezorging goed. Product niet helemaal compleet

Bestellen en bezorgen ging top. Bench voor in auto moest nog in elkaar gezet worden. Hierbij miste 1 boutje. Deze bij de plaatselijke ijzerhandel gehaald. Niet gemeld omdat mijn tijd en de tijd van de leverancier kostbaarder is dan die 15ct. Zeer tevreden dus.

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Diverse snacks en speeltjes besteld. Keurig verpakt en tijdig geleverd. Top

Naar verwachting

Ik kende het bedrijf nog niet, maar de prijs die Tim's BV vroeg was een stuk lager dan ik elders voor het zelfde product moest betalen. Ik had de mogelijkheid te kiezen wanneer ik het product zou ontvangen, dat is fijn, want daarmee kan ik tenminste ook zorgen dat ik daadwerkelijk thuis ben op het moment van bezorging. Daarnaast werd het product op de afgesproken datum geleverd en voldeed aan de verwachtingen. Al met al prima ervaring dus.

Sac de transport crosi fast& easy

Sac de transport impeccable de bonne qualité Suivi de commande impeccable et reçu rapidement. Je recommande

Snelle en correcte bezorging

Hoi wij bestellen en paar jaar bij Tim's en heb noch nooit problemen gehad. Er kan altijd eens iets mis gaan als je dan snel geholpen wordt, wat wil een mens nog meer. M.V.G. Bart

Alles naar wens verlopen.

Duidelijke website, leuk assortiment en gunstig qua prijs, vlotte levering.

Was olie met lepel om scheppen

Beter dingen onder ste boven dan zeken

Kwaliteit, betaalbaar en snel

Tevreden met betaalbare houtkorrels voor de kattenbak. Prima kwaliteit, snelle bezorging.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR