Altijd op tijd en netjes bezorgd.

Prima product, snelle levering.

Kleine bestelling snel geleverd, prima werkend product.

Bestelling kom zeer gauw binnen naar Bestelling.

Topmerken tegen goede prijzen!

Onze kruising Sloughi/Grey heeft snel last van haar huid. Ik kwam na verschillende merken voer uit bij Elske premium droogvoer en de gestoomde bakjes voer. Zij is hier zo dol op dat ze af en toe een brokje pikt uit de voerton! Dat was voor het eerst na zes jaar. Tom’s levert snel, heeft een ruim assortiment en tegen een juist bedrag.

Goed service en producten

Groot assortiment, snelle afhandeling en prima service.

Super correct

Vlugge levering

zeer goede producten en service

goede natuurlijke producten, de hond vindt het heerlijk. Snelle afwerking na bestellen.

Gewoon goed en snel

Gewoon goed en snel

Ik ben zeer tevreden met mijn levering, Prijs kwaliteit is Top

ok.

ok ,alles vlot verlopen.

Helemaal goed.

Prima product

Uitstekende volière . Zowel mijn kakariki's als ik zijn er erg blij mee. De kooi werd niet de volgende dag geleverd maar 4 dagen later. En het was niet erg handig dat ik als klant geen tracktrace of bericht van de koeriersdienst kreeg.

perfecte dienstverlening

de bestelde goederen werden netjes verpakt bezorgd op het opgegeven adres volgens vooraf opgegeven tijdszone, echt een aanrader

Goede ervaring

Makkelijk te bestellen snelle levering . Duidelijke informatie

teleurgesteld

Moest zelf er achteraan bellen dat ik niets heb vernomen van mijn bestelling vanaf 27 maart. Ze laten je 2 dagen wachten nadat er gezegd is, wij nemen contact met je op als ik de magazijn heb gesproken. Na 2 dagen zelf maar weer gebeld en nu kon het alsnog naar mij verzonden worden. Geen excuus

Heel goed!!!

Beter dan zooplus.nl

Steeds een topservice

Zeer correct! Bedankt!

Professional, betrouwbaar snel service

Topshop!

Zeer snelle levering, goede service, mooie prijzen

Snelle levering!

Uitstekende service, en bovendien heel snel! Top!

Vandaag besteld, morgen reeds in huis. En dit aan een zeer scherpe prijs. Altijd juist geinformeerd en correct.

Megasnelle verzending en mooie promo's

Zondagnamiddag besteld en maandagmiddag in huis, kan het sneller!!! Goede prijs en goede communicatie. Ik ben tevreden en mijn hond ook. Dank u aan verkoper!!

Ik ben SUPERTEVREDEN

Uitstekende webwinkel : zeer goede en betaalbare voeding voor schapen, paarden. Prima snacks voor honden. Supersnelle leveringen. Makkelijk bestellen, veilige betaling. Zeer goede klantendienst (steeds snel antwoord op al uw vragen). Kortom, een ECHTE AANRADER !!! Ben er al jaren een vaste zeer tevreden klant.

Snelle levering , goede kwaliteit

Zal volgende keer zeker weer bij Tim kopen .

Prima shop

Fijne webshop met goed assortiment en leuke acties. Bestel er regelmatig de speciale Deense hondenkoekjes met zalm

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR