alles perfect in orde, snelle levering

De ene dag besteld,de volgende dag al binnen,mooier kan het niet!

Goed en niet te duur

Vlotte levering en goede kwaliteit

uitstekende en zeer snelle levering

heel mooi materiaal en zeer snel geleverd !

prima service en snelle levering

zeer tevreden klant

Goede producten

Voor mijn honden, kat en papegaai koop ik al jaren bij Tim's goede producten.

Fantastisch , vriendelijk personeel

Ben zeer tevreden over Tims hele snelle service en is het wat verlaat wordt je snel op de hoogte gebracht.Vriendelijk personeel .en valt hier niks te veraneren ze doen het echt uitstekend ,en ik beveel julli zekers aan

Vriendelijke komen afspraak na

Niets op aan te merken!

Snelle service, ruim assortiment, leuke acties en ook niet onbelangrijk, de goedkoopste in het merk hondenvoer wat wij voeren van de betrouwbare webshops. En dat maakt het ook leuk om wat extra te bestellen voor de viervoeters.

Alles zeker naar wens!

Eten voor de hond is naar wens, is er goed mee. Alles op tijd geleverd,ben héél tevreden!

Fijne webshop

Snelle levering, mooie spullen, lekkere koekjes volgens mijn hond :)

Grandioos

Goede scherpe prijzen, zeer ruime keus volgens onze Chihuahua, snel en netjes bezorgd

prima hondevoer

Prima hondevoer voor een redelijke prijs en snel verzonden.

Goed product, perfecte levering, scherpe prijs

Tim's heeft goede producten, tegen een scherpe prijs. De bezorging is goed geregeld

Levering op de dag van voorkeur. Nochtans kreeg ik de dag zelf bericht dat de levering vertraagd was, maar toch stond de bezorgen aan mijn deur. Dus niets aan de hand!

Heel tevreden.

Van bestelling tot levering : alles top!

Goede kwaliteit, levering en service spreken voor zich.

Ik heb nog maar 1x iets besteld dus mijn er ervaring is nog niet zo groot. Maar die ene keer zeer tevreden.

Altijd mijn bestelling op tijd binnen Vlees ook prima

Wordt de volgende dag bezorgd

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede servcie

Supper goede voer en snacks voor mij koekjes monster van hond .het is snel bezorgt .als de doos met koekjes komt duikt me neer ge lijk de doosen in om het is supper goed producten en

Goed!!!

Iedere keer weer snel en goed geleverd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR