Zeer goede snelle verzending

Snel en correct en concurrende prijzen

Prima bedrijf. Irritant is na iedere levering de anquete in te vullen. Gaarne aanpassen.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering!

Goedkoopste prijzen en snelle bezorging

Prijzen vergeleken met andere webwinkels en Tim's is toch steeds de voordeligste. Bovendien is de besteling de volgende dag vaak al in huis.

Prima en snelle service

Top bedrijf

Na bestelling melding en excuses gehad voor vertraging maar verder alles toch snel en netjes afgehandeld… al met al maar 2 dagen geduurd en dat is vrij snel toch!! Ik vind het een Top bedrijf

Ingeval er een fout gebeurd wordt ze rechtgezet door Tims

Een pot pindakaas gekocht. Bij aankomst blijkt de vervaldatum minder dan een maand, dus Tim’s gecontacteerd en bedrag is teruggestort. Verder zeer tevreden over hun producten voor mijn senior Schnauzer en de levering verloopt vlot.

Goede producten voor een prima prijs

Goede producten voor een prima prijs. Snelle levering.

Prima service, op tijd bezorgd!

Zie boven

Zeer tevreden, vlotte levering!

Behandeling, verzending, levering... alles prima naar wens en voor een scherpe prijs!

Snel en correcte levering

Tim's levert snel en tot voor nu altijd het juiste. Goede producten tegen een eerlijke prijs. Retourzendingen zijn ook eenvoudig geregeld. Service top, hond blij, en daarmee ben ik ook blij! Op naar meer bestellingen via Tim's B.V.

Betrouwbare Webshop

Betrouwbare webshop met scherpe prijzen en snelle levering.

Superservice

Was iets fouts gegaan met een product wat ik besteld had. Gelijk gebeld, foto gemaild en twee dagen erna nieuwe product al in huis! Super afgehandeld en heel blij mee!

Snel en duidelijk

Ik heb zelden een webshop gezien die zo snel en accuraat werkt. Ook het bestellen zelf ging super simpel Een verademing Tim's een aanrader voor iedereen

Ik bestel al een tijdje bij Tim en het bevalt me goed . Levering is meestal gelijk de volgende dag en komt het je niet uit kan je het aanpassen op de site.

Goede opvolging,behulpzaam.

Ik heb besteld,mijn bestelling is niet aangekomen..Via telefonisch contact zijn ze me verder aan t helpen.De leveringsproblemen liggen bij de koerierdienst.Hun helpdesc is erg hulpvaardig.

Complete service

Ik begreep de site niet helemaal en werd uiterst vriendelijk bejegend. Daarna meteen bestelt. Levering conform afspraak en kwaliteit top. Zoekend, bij Tim's bestellen zeker prima

X

Altijd goed

Steeds in orde. Alles perfect wat mij betreft

Altijd goede en snelle service

Sinds we ontdekten dat we bij Tim's bijna net zulke goede konijnenbrokjes konden kopen als de Science selective, alleen wel stúkken goedkoper, zijn wij gaan bestellen bij Tim's. De service is altijd goed. Vaak krijg je nog wat extra's voor je huisdier erbij zelfs. En de spullen worden over het algemeen ook snel geleverd. Wij zijn al een hele tijd een trouwe klant en dat zullen we blijven ook.

Hooi is naar verhouding goedkoop en smakelijk

Hooi besteld van die 2 kilo pakken voor het eerst bij jullie. Mijn cavia's vinden het heerlijk! - het is, in vergelijking met andere merken goedkoper omdat je meer inhoud krijgt voor minder geld (als je het omrekent). - goede kwaliteit, ruikt lekker en makkelijk strooibaar (los, niet vacuum). - Snel geleverd kortom ik ben tevreden.

Een aanrader!

Een ruim assortiment. Voor een goede prijs. Wat ik super vind, is dat ze ook een soort van " drogisterij " voor je dieren hebben. Er staat ook een duidelijke beschrijving bij, zodat je de producten op een juiste manier toepast. Bovendien hebben ze een snelle levering. Voor mij dus een positieve ervaring. En zeker een aanrader!

Product voldoet niet aan verwachtingen

Het bestelde product is in werkelijkheid veel kleiner. Kon het wel terugsturen en kreeg netjes een mail hiervoor. Hopelijk verloopt de retourzending en terugbetaling vlot.

Uitstekende service, snelle levering en goede aanbiedingen!

Geweldig!

Het assortiment is fantastisch evenals de levering

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR