Alles netjes geleverd

Goede service en mits voorradig snel geleverd

Prijs kwaliteit ok en snel geleverd,!

Ok!

Slechte/geen communicatie over mijn bestelling die er nog steeds niet is.

Er wordt niet gecommuniceerd over een bestelling die na twee weken nog steeds niet is geleverd terwijl er op de website wordt vermeld dat het een dag duurt. Het is niet erg dat het wat later wordt maar dan zou ik het wel fijn vinden als ik daar iets over zou horen.

top

beste prijs, en zer znelle levering, top!!

Ruime keuze

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Correct, snel en prima afwerking van de bestelde Producten

Altijd snel en goed!

Fijne site, makkelijk met herhaalbestellingen werken en de spullen zijn altijd snel binnen! Ik ben tevreden!

goed en snel

goede producten en snel geleverd

Efficient fast delivery

Order received within 48 hours

Prima zoals het hoort

Snelle levering, veel variatie aan artikelen.

Snelle en correcte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. AANRADER

Prima , alles goed in orde.

Alles prima in orde.

Snel en netjes

De bestelling wordt snel en netjes aangeleverd. De artikelen die ik nodig heb kunnen ze tegen een concurrerende prijs leveren.

Matig

De bestelling was binnen de 3 dagen thuis en de vragen die ik had werden ook snel beantwoord. Maar ik kreeg geen melding of de 3 grote benches al onderweg waren. Gelukkig zeiden jullie dat ze die dag werden geleverd en wie ze ging leveren.Het ging niet om een klein bedragje, en had er even geen vertrouwen in.

Altijd snelle levering en goed advies. Ruim assortiment ook.

Niks op aan te merken, prima!

Vandaag bestellen morgen in huis

Komen afspraken na

Goeie service

Nvt

geleverd op tijd

Snelle levering en veel keus!

Ik ben zeer tevreden!

Probleem gehad met levering. Probleem vlug opgelost.

Prima service.

Mooi hondenkussen besteld. Kleur komt overeen met de foto en is van goede kwaliteit.

Op bezorgen na alles super

Wilde bezorgen op de avond zetten maar dat kost extra geld. Nu in een winkelcentrum op moeten halen waar de auto in een parkeergarage moet, daar staan geen winkelwagens in de buurt. Erg lastig sjouwen wanneer je 4 jerrycans waggly besteld hebt

Betrouwbare webshop

Ik heb hier al meerdere keren besteld. Snelle levering alsmede retourneren gaat prima.

Good communication, fast delivery

Safe and fast shopping. Friendly people who communicate very nice and response very quick.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR