Ging niet echt soepel
Mijn bestelling van een aantal hypo-allergene snacks en 2 zakken diepvries voer verliep niet echt soepel.
Op de leverdag bleek maar één doos te zijn gekomen. Helaas was er met het verzenden van het vlees iets misgegaan. Deze kwam een paar dagen later, maar… toen waren we niet thuis. De bestelling is retour gegaan en heb toen zelf gevraagd of het op vrijdag opnieuw bezorgd kon worden. Dit kon (inmiddels was dit 2 weken na mijn bestelling)
Afgelopen vrijdag kwam de bestelling. Helaas had ik geen bevestiging of track en trace gekregen, maar gelukkig kwam de bezorger vroeg zodat ik niet de hele dag zat te wachten.
Helaas bleek er in het pakket maar één ipv 2 zakken voer te zitten. Toen ik daar over mailde kreeg ik inderdaad het bericht dat de 2e zak nog niet leverbaar was en dat deze in de loop van komende week zal komen. Hoe dat nu gaat met de bezorging, geen idee. Want je moet wel thuis zijn…
Al met al erg veel gedoe van die ene bestelling. Het voer is bestemd voor een hond met allergie maar op deze manier kan ik er niet van op aan dat ik door kan voeren en moet ik tussendoor steeds oplossingen zoeken omdat het voer niet geleverd wordt. Niet zo’n positieve ervaring dus. Ik ga het misschien wel nog een keer proberen, want ja er kan natuurlijk altijd iets misgaan. En kreeg wel steeds keurig antwoord op mijn vragen.