Correct

Optijd geleverd en met lekkere verrassing....Top

Snelle/correcte levering.

Goede prijs, snel verzonden.

Goede prijs, snel verzonden en prima ingepakt.

Prima, perfect , snel geleverd !!

Spullen zoals omschreven en snel geleverd ..

Top.Ben er super tevreden over.

Prima service.klantvriendelijk.Top voer zegt mijn hond.dus zij tevreden.Dus ik ook.

Hele snelle bezorging,keurig verpakt, Goed product.

Zie boven.. het

Goed.

Altijd goede producten, snelle levering en prettig geprijsd.

Ging niet echt soepel

Mijn bestelling van een aantal hypo-allergene snacks en 2 zakken diepvries voer verliep niet echt soepel. Op de leverdag bleek maar één doos te zijn gekomen. Helaas was er met het verzenden van het vlees iets misgegaan. Deze kwam een paar dagen later, maar… toen waren we niet thuis. De bestelling is retour gegaan en heb toen zelf gevraagd of het op vrijdag opnieuw bezorgd kon worden. Dit kon (inmiddels was dit 2 weken na mijn bestelling) Afgelopen vrijdag kwam de bestelling. Helaas had ik geen bevestiging of track en trace gekregen, maar gelukkig kwam de bezorger vroeg zodat ik niet de hele dag zat te wachten. Helaas bleek er in het pakket maar één ipv 2 zakken voer te zitten. Toen ik daar over mailde kreeg ik inderdaad het bericht dat de 2e zak nog niet leverbaar was en dat deze in de loop van komende week zal komen. Hoe dat nu gaat met de bezorging, geen idee. Want je moet wel thuis zijn… Al met al erg veel gedoe van die ene bestelling. Het voer is bestemd voor een hond met allergie maar op deze manier kan ik er niet van op aan dat ik door kan voeren en moet ik tussendoor steeds oplossingen zoeken omdat het voer niet geleverd wordt. Niet zo’n positieve ervaring dus. Ik ga het misschien wel nog een keer proberen, want ja er kan natuurlijk altijd iets misgaan. En kreeg wel steeds keurig antwoord op mijn vragen.

Nette en goede producten

Snelle en correcte levering

Levering is snel en Ccorrect uitgevoerd.

Goede producten en snel levering

Goede service, veel producten en vooral de levering is snel

Goede service , snelle levering

vlot en correct

De bestelling werd vlot en correct geleverd.

Bijzonder goed!!

Overzichtelijke site, eenvoudig en duidelijk bestelproces. Na afrekenen volgt een duidelijk communicatieproces over status van de bestelling en de uiteindelijke levering dat netjes verpakt op het beloofde moment wordt bezorgd. In mijn geval was het product op een klein onderdeel kapot. Via het daarvoor ingerichte proces het defect gemeld maar niet direct een reactie gekregen. Twee dagen later opnieuw een melding gedaan en binnen no time werd de melding beantwoord, inclusief een excuus voor het niet beantwoorden van de eerste melding. Binnen een dag ontving ik het nieuwe onderdeel. Kortom: Tim's BV zegt wat het doet en doet wat het zegt!!!

Snel, goed verpakt, aardige mensen die snel reageren op mailtjes.

Excellent service

Betrouwbaar en reliable

Prima webshop

Zoals beloofd de volgende dag geleverd. (al kunnen ze natuurlijk ook niet garant staan voor postnl) Maar al met al goede prijs en vlot geleverd.

Goede en professionele afhandeling van zaken zonder toeters en bellen.i

Altijd vers en op tijd geleverd en ook nog eens vertrouwd!

Zeer snelle levering goedkoper als in de dierenwinkel in de streek

Geweldige webwinkel

Ik werd meer dan vriendelijk door een dierenvriend te woord gestaan toen ik iets in de verkeerde maat besteld had.

Gewoon goed en betrouwbaar

Goede producten tegen een scherpe prijs en snelle levering. Producten zijn goed omschreven. Zeer fijne website.

Goede service top producten

Positief

Verkeerde maat julius tuig, terug gestuurd. Eenvoudig en snel. Geld terug. Kom regelmatig terug, ivm snelle bezorging en makkelijke site

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR