Ik vond snel en goedkoop wat ik nodig had

Vond de verzendkosten vrij hoog, niet in verhouding met het bestelde

Leuke “honden”speeltjes voor mooie prijs

Goede website, kwalitatief prima speeltjes, voldoende keus, mooie aanbiedingen.

Groot assortiment

Groot assortiment, snelle levering

Mijn konijnen moeten nie anders hebben dan het hooi dat ik bestel bunny vers gras .en vlugge levering

Zeer snelle levering

Excellent service

Super fast delivery, excellent price, will definitely purchase from Tim’s again in the future!

Goede prijs en snelle service

Prijzen zijn goed voor de producten die ik nodig heb en wordt snel verstuurd. Krijg er vaak nog een klein cadeautje bij, zoals een snack voor mn honden. Zeer tevreden en blijf terug komen.

Vlotte levering, juiste inhoud

Bij een concurrent koop ik al jaren runderoren. De laatste keren waren de oren minuscule oortjes...Hap, slik, weg... Nu oren en medium oren besteld bij Tim"s en WOW, ze hebben weer ruim 15 min kauwplezier! Iedereen blij!

Goed en snel

Goed en snel geleverd

top firma

heel goede prijs voor de artikelen en heel vlotte en heel snelle afhandeling en aflevering.

Alles was in orde

Alles wat ik heb besteld was op tijd geleverd

Snelle levering, goede communicatie

Ik had mijn twijfels toen ik besteld had, omdat Ik geen track nr had ontvangen. De volgende dag nog voordat ik had gebeld netjes een mailtje met excuses en de levering vond de volgende dag plaats. Prijs kwaliteit is zeer goed. Ik ga zeker weer bestellen.

Helemaal super. Goede prijs en snelle levering.

Top!,

Ruime keuze en gunstige prijzen

Al vaak producten voor mijn honden besteld. Er is een ruime keuze aan voer en snacks tegen sterk concurerende prijzen. Op tijd en correct geleverd. Cntact met klantenservice is correct, vriendelijk en duidelijk. Een keer feedback gegeven op een mindere kwaliteit dan gewend en zonder te vragen een vervangend product gekregen.

Prima webwinkel

Snelle levering en nalevering. Goede prijzen. Ik beveel deze webwinkel zeker aan

Snelle service en prima materiaal!

Goedkoop en snel geleverd

Naar mijn ervaring lekker snel geleverd en goedkoop

Geweldig geregeld.

Vandaag besteld, de volgende dag in huis en keurig op de hoogte gehouden over de bezorgtijd.

Goede ervaring, snelle levering!

makkelijk besteld en goed verpakt ontvangen

Mijn eerste ervaring

Het was mijn eerste keer, dus nog niks te klagen

Snelle levering,

Top bedrijf

Goede kwaliteit en snelle levering

Besteld en binnen no time order binnen

Geqoon heel goed

Snel en goed

Ik heb strooivoer gekocht voor de vogeltjes buiten ze vinden het super lekker en eten alles op...bij het bestellen vragen ze gelijk wanneer je het geleverd wil hebben..heel fijn vind ik dat...ook een goede verpakking

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR