Prima geregeld alles!

Eerste ervaring, alles is vlot verlopen. 1 van de verpakkingen (kattenbakkorrels) was opengescheurd, maar dit zal wel bij het transport gebeurd zijn.

Communicatie kan beter

Heb een vraag gesteld zou via mail antwoord krijgen helaas niks gehad , had groenlipmossel gekocht dacht 1 capsule per dag voor de hond maar helaas staat er op het bakje 5 per dag dat stond ook niet op de site beetje jammer

Goede prijzen, snelle verzending, goede klantenservice

Ik heb er nu 2x besteld en kan het zeker aanbevelen.

goede en snelle service

Goede en snelle service. pakket snel in huis en goed verpakt

Goede dienstverlening en prima kwaliteit.

Goede kwaliteit en efficiënte dienstverlening

olke

oke

Wisselend

Op de site niet duidelijk waar je een kortingscode moet invoeren. Wordt bij een aanbieding niet automatisch verwerkt als je de link gebruikt. Vaak klopt de dag van levering niet. De ene keer en dag later, de andere keer een dag eerder dan vermeld in de bevestigingsmail. Daardoor moet ik het zware pakket toch weer ergens ophalen. Ik kies niet voor niets voor thuisbezorging.

TOP!

Duidelijke site en begrijpelijk bestelsysteem, Zeer snelle levering, Goede produkten.

Goed verpakt en snel geleverd!

Goede omschrijving bij de producten. Beyrouwbaar!

Goed, snelle levering

Betrouwbaar.

Snelle en correcte service en levering

Goed product en snelle levering

uitstekend

Goede prijs, snelle levering

Altijd correct en snel geleverd

Snelle service en goed van prijs

Prima service, snel, gemakkelijk en aardig. Kan niets anders zeggen. Met uitzondering van de prijs, vindt dat de prijzen nogal hoog. Verder niets aan te merken.

Gemakkelijke website. Veel keuze

Er is heel veel keuze. Maar de zaadjesdie we deze keer gekregen hebben, zijn van mindere kwaliteit dan de vorige. En dan ook nog wat duurder

Super service

Alles was tip top in order, snel geleverd, degelijk verpakt

Ik heb vloeibare schapenvet besteld, en dat was goed!

Prima qua informatie, de site (op mobiel) werkt niet altijd even handig

Goed bedrijf

Goede service en snel geleverd qua prijs heel goed te doen goedkoper dan andere en ik ben zeer geïnteresseerd tevreden over de producten,

Je artikel wordt met zorg behandeld,

Werd op tijd ingelicht met emails

Ik had 2 chuckitt ballen besteld en gezonde beloningssnoepjes levering was super snel en nog belangrijker mijn hond is er dol op. Ga zeker vaker bestellen

Snelle levering en product naar behoren

Snel geleverd en correct. Enorm blij met de waterblazer.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR