Prima service, goede producten

Wij zoeken geregeld naar biologische diervoeding, dat vinden wij belangrijk voor onze honden. Die producten zijn niet bij elke dierspecialist te krijgen. Tim's heeft deze producten op voorraad en tegen goede prijzen en soms aanbiedingen. Ze leveren snel. Vandaar, prima service,

Goed adres

Bestelling binnen 2 dgn. in huis. Betaalbare prijs(en). Blijf dus klant van Tim's.

Zoals altijd prima geregeld

Netjes ,op tijd ,compleet ..

Tim's webshop is zeer gebruiksvriendelijk en de prijzen zijn erg scherp. De levering van de gekochte artikelen is ook zeer snel gedaan. Daarom ben ik zeer tevreden over Tim's!

Prima webwinkel

Snelle levering, netjes verpakt

top

snel geleverd, zoals Altijd.

ze beloven wat ze zeggen

erg prettig en zakelijk

Toppie

Snel verzonden,optijd binnen

Veel keuze en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Altijd netjes op tijd geleverd. Een keer was iets niet meer op voorraad en toen werd ik keurig gebeld.

Topservice

Wat een snelle levering! Correcte prijs

Gewoon top

Wordt heel vriendelijk mee omgegaan en het ziet er perfect uit

Prettig en vriendelijk

Supersnelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Geweldig!

Superfijn en snelle levering!

Snelle accurate levering

Snelle en accurate levering.

Top geregeld

Netjes op tijd geleverd

Uitstekende webshop.

Zowel de levertijd, het assortiment als de prijszetting zijn prima.

Hondenvoer werd bezorgd zonder label

Onduidelijk welk merk hondenvoer met welke kwaliteit is geleverd in een witte plastic zak. De helpdesk zegt dat de stickers op waren. Een bedijf kan altijd een eenvoudige sticker printen.

Zeer snel

Zeer snelle levering voorzien van extra attentie, helaas zal het bestelde artikel worden geretourneerd aangezien de hond er niet graag gebruik van maakt. Wel een leverancier om in de gaten te houden om wellicht, in de toekomst wat te bestellen !

Goede kwaliteit producten

Altijd gewoon goed.

Snelle levering, goede prijzen

Tuigje gekocht voor onze hond van Julius K9. 40 euro goedkoper dan op een sites. Snel geleverd, goede service, fantastisch product.

Goede kennelreiniger

Heerlijke citroenkennelreiniger