Het bestelde kreeg op tijd en het was goed verpakt, zodat er geen schade kon ontstaan.

Zie boven.

Besteld en product is zoals verwacht. De levering was snel en volgens afspraak

Snelle verzending en juiste artikel

Snelle service en goede prijs!

Snelle service en goede prijs

Makkelijk te bestellen

Te laat geleverd

Mijn eerste bestelling bij uw bedrijf is niet best verlopen, nu ben ik van mening dat het probleem niet binnen uw organisatie ligt maar bij Post.nl waar u zaken mee doet. Voor uw bedrijf gekozen vanwege de 24 uurs levering omdat we de week erop met vakantie zouden gaan. Vrijdag besteld, zaterdag leveren werd gezegd. Dat werd verzet naar maandagochtend. Op zich nog geen probleem want dan vertrekken we maandagmiddag ipv ochtend. Weer een mail van Post.nl dat ze pas in de middag konden leveren. Vervolgens weer een mail dat het dinsdag zou worden. Daarop weer een mail dat het woensdag geleverd werd. Intussen waren wij natuurlijk allang vertrokken voor onze midweek vakantie. U begrijpt wel dat dit erg teleurstellend is en ik mijn product maandagochtend al heb gekocht bij de lokale dierenwinkel.

Super snelle levering

Goede prijs en snelle levering en klant gericht

prima ervaring

snel en goed geleverd

Goede service, snelle en goede levering

Medewerker denkt graag mee. Ik ben blij met de producten

Fijn bedrijf, prima communicatie, bestelling op tijd geleverd.

Uitgebreid assortiment voor een goede prijs!

Uitgebreid assortiment voor een goede prijs. Vriendelijke personeel en goede service met online contact. Zeer tevreden

Bestelde bollen waren anders dan de afbeelding op Uw site

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij Uw bedrijf. De levering was correct maar bij het openen van de doos bleken er bollen met gele netjes in zaten ik verwachte de GROENE waarom om dat gele een andere samenstelling is dan groene netjes. Ook Jammer ik zou best nog een bestelling willen doen maar dan moet het wel met groene netjes

Goede prijs en snel geregeld

Kwaliteitsgoederen

Betrouwbaar en correcte levering.

Mijn hond is echt tevreden

Heel de vrede met hun producten voor de hond.

Prima webshop

Goede prijs en oprijd geleverd

Uitstekende service en producten.

Snelle levering van goede producten. Veel keus.

goede prijs en snel gelevered

Ik heb nu meerdere keren ssscat navullingen van Tim's gekocht - goede prijs en snel gelevered.

Zoals altijd prime

Groot assortiment, snelle levering

Fijne webshop: op soort dier en rubriek te filteren. Ruime keuze, niet te duur en snel geleverd.

Goed snel

Goed en snel in huis

Goede producten, zou wat meer assortiment mogen. Snelle levering.

Correct

Vlotte verzending en prijs kwaliteit top

Diepvries toeslag betalen en na 4 5 of 6 dagen bedorven vlees krijgen

Diepvries toeslag betalen en ontdooid vlees krijgen na 4-5-6 dagen werd het bedorven en ontdooid geleverd. Ik kreeg wel geld terug maar daar hebben mijn honden niet mee gegeten !

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR