Altijd mooi optijd geleverd Perfect doe zo verder

Top dierenverzorgingsbedrijf

Goed & Snel

Mooie site. Veel keus en makkelijk om een bestelling te aatsen. Duidelijke communicatie daarna over de levering. Vriendelijk contact.

zeer goede ervaring

Moest katteneten hebben en via de chat vroeg ik of het eten er diezelfde week kon zijn. Dat was een goeie vraag antwoordden ze terug. Morgen staat het al aan je deur. Ik zei toen, maar ik woon in België. Maakt niet uit, staat morgen aan deur. Dus kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden was toen de doos de volgende dag aan mijn deur stond.

Uitstekende service en snelle levering.

Mijn ervaring met Tim's is zeer positief. Tim's heeft een uitgebreid assortiment en is klantvriendelijk met een uitstekende service en een prima kwaliteit van de artikelen. Tevens is een snelle levering gegarandeerd.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering.

Heel accuraat

Meteen gehandeld. Antwoorden op mijn vragen. Goed advies

Alles prima.

Goede services. Snel verstuurd. Netjes verpakt.

Duidelijke website

Goed te vinden wat je zoekt. Bestelling makkelijk te plaatsen en levering altijd op tijd

Een snelle levering naar België, super content

Snel te bestellen en snelle levering

De site is overzichtelijk en duidelijk. We kunnen snel vinden wat we willen bestellen. En de levering is supersnel met leuke onverwachte extraatjes!

Helemaal fantastisch

Prima service, ruim assortiment, snelle levering

Geweldig met hoofdletter G

Geweldige site, Geweldige producten, Geweldige service, kortom Tim's is Geweldig.

Snelle levering.

Super !

Snelke levering, na een paar dagen de bestelde bal kapot, zonder heen en weer gemail gewoon direct een nieuwe! Dat is service ! TOP

Na bestelling volgens afspraak geleverd , ik ben tevreden

Goede en snelle levering!

Heel snel geleverd, en niet duur!

Goeie prijs-kwaliteit en vriendelijke klantenservice.

Goeie prijs-kwaliteit en vriendelijke klantenservice.

Snel en goed geleverd, en vriendelijk

Supergoed

Mijn bestelling was zeer snel in België aangekomen

Prima spullen, website soms lastig

Goede kwaliteit voeding. Jammer dat bepaalde eigen merk brokken er ineens uit zijn gegaan zonder melding. Anders hadden we een voorraadje kunnen bestellen. Website vind ik soms lastig zoeken. Het is al iets verbeterd sinds je je laatste bestelling op kan halen. Verzenden heel goed en snel

Nette duidelijke site, fijne klantenservice

Ik shop graag bij Tim's... Duidelijke site met redelijke prijzen, en de klantenservice staat je altijd netjes te woord. Wat ik nog graag zou zien is inkoopvoordeel. Aangezien ik een fokker ben met zo'n 60 ratten zou dat ideaal zijn, en ik denk reëel gezien de grote bestellingen. Idee? Mvg Vera

Alleen jammer dat je je betaling niet via een bankoverschrijving kan doen. Heb namelijk geen internet bankieren. Dus altijd een beroep doen op anderen.

Snel in levering

Mail vd bestelling is goed, track en trace krijg je ook. Soms snellere levering dan gepland. Heel leuke site

Snel, netjes geleverd

Leuke aanbiedingen, breed assortiment, netjes geleverd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR