Goede service, product zoals omschreven. Heb 1 x aan gegeven dat kartonnen doos om product te slap was, de keren daarna in een goede stevige doos geleverd. We zijn erg tevreden over Tim’s B.V.

Te grof

20 kilo zak in een doos en dan een plastic emmertje erbij doen is vragen om problemen, emmer kapot alle zaad los in de doos mjin gang onder en mijn halve kamer onder ,geen succes en het voer is te grof naar mijn zin, goed voor duiven en kippen maar niet voor kleine vogels.

Bestelling klopt en op tijd binnen gekregen.

Fijn, snel en betrouwbaar

Bestellingen kloppen altijd, je krijgt persoonlijke aanbiedingen en een cadeautje voor de hond als de bestelling groot genoeg is. Alle communicatie in duidelijk. Erg fijne site bestel er graag

Vers vlees (diepvries) kwam pas na een paar dagen, ontdooid, aan na meermaals uitstel van bezorging van de bezorgdienst. Er werd direct de nieuwe doos verstuurd.

Genoeg keuze en snelle levering.

Uitstekend!

Goede prijs, mooie grote botten, snelle verzending. Top!!

Tijdige bezorging en scherpe prijzen

Prima website om te bestellen voor dierbenodigdheden

Prima en snel

Alles werd de volgende dag geleverd, enige min punt was dat alles in 1 doos zat waardoor het pakket eigenlijk te zwaar was voor de bezorger.

Snel, betrouwbaar, service

Niet opgelet en iets verkeerd besteld. Makkelijk retour. Betaling prima geregeld met Billink

Betrouwbare levering van mijn diervoeding

Ik bestel altijd ons eendenvoer bij Tim's. Wordt altijd snel en goed geleverd.

Super. Geweldig snelle levering.

Producten zijn van goede kwaliteit en heel scherp geprijsd.

Zeer snelle service

Product dat ik besteld had is de dag erna al geleverd

ALLES NAAR WENS !

Ondanks dat de bestelling in het weekend geplaatst werd, werd deze inderdaad maandag al meteen geleverd. Top ! En dat alles ook nog eens voor een hele schappelijk prijs. Dik tevreden !

Snelle levering. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Wil je wat bestellen dan is het ook op voorraad en bestelling wordt snel geleverd.

Vlot bezorgd, mooie bal

De honden ballen van Kong waren snel en netjes geleverd. Helaas was deze niet zo massief als het leek. De hond had de bal in een paar uurtjes door de helft en de ene helft opgegeten. We hadden de bal eerder en toen deed hij er langer mee. Omdat deze op vakantie was blijven liggen en hij zo gek op balletjes is, bestelden we twee nieuwe. Helaas meteen kapot. Nu durf ik de tweede niet te geven. Aanbevelen dus niet voor honden die flink kauwen.

Fijne webshop

Altijd snelle levering. Goed verpakt. Achteraf betalen.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Al meerdere keren dierenvoeding besteld en altijd de dag erna geleverd en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ik en mijn diertjes zijn super tevreden!

perfect

perfect

Snelle en nette levering! Goed verpakt en k nog wat extra's erbij, top!

Zeer goed!

Goede prijzen, veel productkeuze en snelle levering

Goede prijzen, veel productkeuze en snelle levering

Snelle bezorging. Helaas was de zak met de kattenbaksteentjes kapot en alles viel in de doos en uit de doos op de grond. Ik heb met de klantenservice gebeld en gelijk een nieuwe zak gekregen die de volgende dag al bezorgd werd. Super klantgericht en heel vriendelijk. Dank je wel.

zo als beschrijven volgende dag was die bestelling bij mij thuis, echt een aanrader

goede service

GOEDE VERKOPER EN SNELLE BEZORGING EN DENKT MET JE MEE