Fijne webshop!

Ik heb hier een klimspiraal besteld voor mijn vogels. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de verzending, het product was zeer snel in huis en bevalt uitstekend. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

spullen zijn prima

men belooft op de site, vandaag besteld, morgen in huis. In praktijk gaat dit niet op, je moet een dag of 3-4 wachten

De bestelling kwam later dan was afgesproken, maar dit werd netjes gemeld.

Beste prijs goede levering

Alles top

Super snelle levering en prima producten.

Goede en snel geleverd

Goede prijzen voor goede producten

Snelle levering en producten zoals omschreven

Snelle levering.

Ruim assortiment, snelle levering en goede communicatie.

Snelle en correcte service

Ruime keuze en mooie site. Mijn goederen werden zeer snel geleverd. Ben heel tevreden.

Goede overzichtelijke website.

Prima hondenhok gekocht. Duidelijke instructies om in elkaar te zetten.

Goede en snelle levering

Zeer prettig

Netjes en als verwacht

Netjes op tijd afgeleverd, presentje zat er bij zoals aangegeven. Volgende keer weer hier bestellen.

snelle service

zeer goede prijs/kwaliteit verhouden. snelle verzending. Toch geen volle score, want de verpakking liet erg te wensen over. Geen goed plan om zo een zware bus te sturen i neen plastic zak, een doos was beter geweest.

Klantvriendelijk.

Na een mailtje aan Tim's is zelfs de kortingscode, die ik vergeten was te gebruiken, nog verrekend.

Super snelle levering

Op zondag besteld en maandag al in huis. Met een lekkere traktatie voor onze hond erbij. Goed assortiment.

zeer goed, vandaag besteld en morgen in huis, prima

altijd goed, vandaag besteld en morgen in huis, goed verpakt en goede kwaliteit, prima bestelsite.

Fijn product voor een redelijke prijs

Toppertje ,snel binnen. Super tevreden

geweldige service

alles op tijd geleverd, en product voldoet aan onze wensen. Onze hond is ontzettend opgetogen als hij een van de koeken krijgt. bedankt Tim's

top supersnel geleverd!

eerste keer, maar prima zaak!

Goede producten en snel te bestellen. Heel tevreden goed verzorgd. Vrij snel bezorgd.L

Bestelling is snel en prima afgehandeld.

Vlotte service.Goed product.Geen enkele klacht.

Alles goed verlopen en snelle levering

Nog nooit zo’n geweldige service meegemaakt!

Het bedrijf levert de gekochte artikelen keurig en op tijd. Een probleem wordt keurig opgelost. Op een mail ontvangen je binnen zeer korte tijd antwoord. Kortom een geweldig bedrijf.

Uitmuntend

Snelle levering. Goede communicatie. Zeer tevreden