Veel keuze in de hondensnacks

Heel veel keuze in de snacks, betaalbaar, snelle levering. TOPPIE !!!

Probleemloos

Ze doen wat ze doen wat ze beloven. Vandaag besteld morgen in huis tegen een markt conforme prijs. Niet te duur maar ook niet de goedkoopste. Betrouwbaar,

Alles naar wens

Snelle verzending en lagere prijs dan elders.

Prima apparaat en tijdige levering

De automatische ballen gooier houdt onze hond leuk bezig. Vol spanning staat ze op de bal te wachten om vervolgens de bal uit de lucht te vangen of er achterna te sprinten. Ik heb hem op z’n hardst (verst) staan en dan draaide het apparaat bij het wegschieten een klein beetje. Na een paar keer schieten moet het apparaat bijgedraaid worden. Met een ‘anti schuif matje’ eronder is dat verholpen. Ons hondje brengt de bal terug tot het apparaat maar het zelfstandig erin laten vallen moeten we meer oefenen.

Superfijne en snelle service

Heel tevreden, wij bestellen al ons hondenvoer hier met plezier.

Mijn eerste bestelling bij Tim's gehad en alles prima op orde, leuke aanbiedingen en vlot geleverd. Top en tot een volgende keer!

Keurige service

Altijd snel verstuurd, keurig ingepakt. Mocht er iets mis zijn dan wordt dat onmiddellijk en netjes afgehandeld

Uitstekende leverancier

Groot assortiment en goede kwaliteit, snelle levering en een prima service. Een uitstekende leverancier voor alle huisdieren en aanverwante artikelen.

Alles perfect, je blijft bij elke stap op de hoogte

Heel blij met mijn product, hulp klantenservice Kevin, was in een woord geweldig

Goeie en snelle levering

Levering is altijd goed en snel! En meestal ook goedkoper het konijnen spul

Levertijd was binnen 24 uur.

Alles netjes en op tijd geleverd voor een goede prijs. Ik ben er blij mee.

Snelle service en goede prijs

goed geleverd volgens afspraak

het bestelde diepvries vlees was bij de hoge dagtemperatuur (32 graden) nog goed bevroren

Super producten, prima service, snelle levering

Ik had dit product gevonden via Google, en zocht dan waar het te koop was. Ook Bol.com, waar ik regelmatig bestel stond op de lijst. Ik heb toch voor TIM's gekozen omdat ik er een goed gevoel bij had en vanwege het mooie assortiment, en heb me dit zeker niet beklaagd. We hebben zes katten, dus het zal zeker niet de laatste keer zijn geweest

Nette snelle levering!

hele snelle levering

fijne site, veel te vinden voor mijn hond. snelle levering en ook netjes verpakt.

Excellent service

Prijs, kwaliteit, levertijd alles top

extreem goeie en correcte klantenservice

De bestelling was er binnen 1 dag! Er was iets niet goed met een van de geleverde producten waarna ik contact opnam met de klantenservice. Er werd direct beleefd en adequaat gehandeld. Ik kreeg zonder moeilijk gedoe een nieuw artikel toegestuurd. Dit was er de volgende dag al. Ik kan niets anders zeggen dan dat vele online shops hier een voorbeeld aan kunnen nemen. We zullen hier zeker vaker bestellen.

Correcte len snelle levering. Gaat er al iets mis, wordt dit direct recht gezet. Vriendelijke medewerkers Uiteenlopend gamma Verbeteringspuntje: op sommige gebieden mogen er nog wat topmerken bijkomen (vooral betreffende voeding en supplementen)

Positief

Veel keus Interessante prijzen en , ook in België, op tijd geleverd!

ruime keuze en supersnel geleverd!

Jammer van de flinke prijsverhoging

Ik werd verrast door de verhoging van het voer met 15%. Verder zoeken leverde me een andere leverancier met nog een oude prijs

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR