Snel geleverd goede service

Goede producten

Voor diepvries producten ben ik nu wat huiverig omdat PostNL niet betrouwbaar is wat betreft aflevering. Een afhaal punt voor diepvries producten is zeer wenselijk.

Goede prijzen en snelle leveringen

Altijd op tijd leveringen in huis en de prijzen zijn goed

top

snelle levering allemaal top

SUPER SERVICE!!

Voor de eerste keer een bestelling bij Tim geplaatst . Ik was net op de valreep van sluiting en door een hapering in de computer was de tijd verstreken dat het de volgende dag (zaterdag) bezorgd zou worden. Nog snel een e-mailtje geschreven of ze het aub toch nog konden verzenden omdat het antivlooien middel erbij zat en de hond en ik gek werden van het gekrab. Wat schets mij verbazing, de volgende dag werd het pakket afgeleverd. Een ouderwets SUPER SERVICE BEDRIJF!!! BEDANKT TIM!!!! ECHT GOEDE SERVICE!

Tim's is de ideale kooppunt voor de dieren.

Alles in orde.

Alles goed verlopen van zoeken tot levering.geen problemen ondervonden.

Top vlugge levering

Mijn konijnen eten graag het hooi dat ik nu bestel heb merk heu natuurlijk super

Heel snelle levering, pakket goed te volgen. Product klopt met de omschrijving.

Kattenbak met lage instap.

Heb dit voor mijn Lisa'tje gekocht (Shih-Tzu) omdat wij op een appartement (3de verd. met terras) wonen. Voor geval dat ze bij het ouder worden meer plasjes moet doen. Ons vorig hondje (Lhasa Apso - gestorven toen ze 16 jaar werd) had hartproblemen en moest daarvoor waterafdrijvers innemen en dus véél gaan plassen, ook in het midden van de nacht. We waren blij dat ze wist, waar ze hiervoor terecht kon daarvoor nl. haar eigen WC'tje!! We hadden haar dit van jongs af geleerd en waren wel wat blij dat wij 's nachts niet de straat op moesten. Nu willen wij met Liesje hetzelfde leren. Zou ook goed zijn moesten we ziek zijn of dergelijke. Lisa is precies wel iets koppiger, denk dat we wat laat begonnen zijn. Alle tips om het haar te leren zijn dan ook welkom hier.

snelle verzending goede producten

Super snelle service, goede prijs en goede producten. Zeer tevreden.

Prima service. Snelle levering. Doen wat ze beloven.

Prima service en uitgebreid aanbod

Een aanrader!!

Goede en snelle levering en niet te duur.

Uitgebreide keuze, snelle levering

Uitgebreide keuze, snelle levering

Vlotte bestelling

Alles gaat vlot

Ok

Makkelijk besteld en vlot geleverd.

Snel en goed

Snelle reactie op de bestelling en snel en goed afgehandeld

Goede prijs-kwaliteitverhouding en servoce

Prima prijs-kwaliteitverhouding en goede service. Ruim assortiment.

snelle levering, producten zijn als beloofd.

Correcte prijzen ivm andere websites

Ik wil de beste voeding voor mijn honden maar voor een correcte prijs. Ik heb 2 labo's dus die prijs loopt behoorlijk op. Op Tim's zijn de prijzen heel correct in vergelijking met andere websites. De levering is ook meestal de dag erna wat snel is. Bij een min. bedrag krijg je zelfs een speeltje voor de dieren (heb ik nergens nog gekregen). Wat het voor mij 5 sterren zou maken moest er gewerkt worden met een soort spaarkaart. Al was het 5-10 euro, dit zou fijn zijn om op die manier trouwe klanten te belonen.

Snelle levering van goede producten

Snelle levering, duidelijke uitleg op internet. Goede communicatie.

super goed

mijn bestelling is altijd netjes en vlot ook goed verpakt ben er heel blij mee

Supersnelle levering

Ik heb hier voor de eerste keer en het was een prima ervaring. Goede website, goede spullen en supersnelle levering. Prima!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR