Correcte prijzen ivm andere websites

Ik wil de beste voeding voor mijn honden maar voor een correcte prijs. Ik heb 2 labo's dus die prijs loopt behoorlijk op. Op Tim's zijn de prijzen heel correct in vergelijking met andere websites. De levering is ook meestal de dag erna wat snel is. Bij een min. bedrag krijg je zelfs een speeltje voor de dieren (heb ik nergens nog gekregen). Wat het voor mij 5 sterren zou maken moest er gewerkt worden met een soort spaarkaart. Al was het 5-10 euro, dit zou fijn zijn om op die manier trouwe klanten te belonen.

Snelle levering van goede producten

Snelle levering, duidelijke uitleg op internet. Goede communicatie.

super goed

mijn bestelling is altijd netjes en vlot ook goed verpakt ben er heel blij mee

Supersnelle levering

Ik heb hier voor de eerste keer en het was een prima ervaring. Goede website, goede spullen en supersnelle levering. Prima!

Snelle levering !

Snelle levering ! Mooi product voor een mooie prijs ! De drie katten zijn er weer super blij mee ! Zelfs met het in elkaar zetten stonden ze aan de krabpaal te krabben. Ze konden niet wachten tot hij helemaal in elkaar stond . Zeer geschikte krabpaal voor de wat grotere en zware kat

Snelle levering, goede producten

Breed assortiment en goede producten

Vriendelijke en super snelle verzending, gewoon altijd goed...

Duidelijk op de site waar en wat het inhoud en voor mij zeer belangrijk de revieuws.

Probleemloos

Altijd goed en snel

Aanrader!

Snelle service, goede prijs-kwaliteit, snelle verzending!

Snelle levering, goede service!

Mooie producten snelle levering

Wederom snelle levering van zeer goede producten voor een prima prijs.

Duidelijke webshop, zeer snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering

Veel keuze en snelle levering

Bij Tim’s heb je veel keuze voor je huisdier. Op elk vlak. Ik bestel er altijd alle vier en dit wordt supersnel geleverd!

uitstekend

Nadat ik bij bestelling verkeerd adres had ingevoerd heeft TIM's een nieuwe bestelling gemaakt, in overleg ander diervoeder besteld wat goedkoper uitviel. Voor het verschil andere producten erbij uitgezocht. TIM's zorgde ervoor dat het bedrag werd aangevuld met een extra product. Goed overleg gehad met Samanta in chat.

Snelle levering, juiste product

top service

van bestellen tot afleveren was top

Snel geleverd!

Goede prijzen en snelle levering.

Geweldige site met heel veel keus. Zeer goede service en snelle levering. Deze site is een echte aanrader.

Goed verpakt op tijd niet ontdooit diepvrieprodukt ontvangen

Door erge hitte was levertijd 2 ipv 1 dag. Dit was duidelijk verteld. Diepvriesvlees was goed geïsoleerd verpakt met droogijs en bevroren gebleven tijdens het transport.

Goede prijzen en producten

Zoals altijd snel geleverd, alleen deze keer wel wat lekkage van het veendrenkstof

Goeie service

Je wordt op de hoogte gehouden als je product weer op voorraad is en de afhandeling is heel snel. Ik had het binnen 2 dagen in huis. SUPER.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR