Snelle levering voor herhaling vatbaar…. Top geregeld…

Prima snelle levering

Gewoon prima

Snel, betrouwbaar en goedkoop

Precies wat het zou moeten zijn!

Sneller levering

Makkelijk te bestellen, direct een bevestiging en de volgende dag al in huis!.

Uitgebreid assortiment en netjes geprijsd

Prima prijs niveau tov andere dieren winkels. Leuke aanbiedingen/kortingscodes soms. Snelle levering.

Zeer goed service

Alles was naar wens

De bestelling werd supersnel geleverd. Helemaal tevreden !!

(h)eerlijke producten, correcte & vriendelijke service

Mijn dieren vinden de producten lekker, communicatie verloopt goed & vriendelijk en de levering gaat vlot & correct. Kortom fijne webshop :)

Prima product en prima afhandeling van de bestelling

Ik heb gedroogde buffel long besteld. De bestelling werd vlot geleverd en over iedere stap in de bestelling was een goede communicatie. De gedroogde long was mooi groot en mijn honden zijn er gek op! Ik ga zeker nog eens bestellen.

Gaat altijd goed.

Great

Well done

Snelle service en mensen die met je mee denken.

Snelle vriendelijke service . Dat ook mee denkt , zeker als je net begint als je een hond adopteert.

Helemaal top

Goede keuzemogelijkheden op heldere website. Snelle levering tegen zeer concurrerende prijs. Goed verpakt.

Geweldig!

Vandaag besteld morgen in huis. De prijzen zijn goedkoper dan andere leveranciers. De goederen zijn goed ingepakt. Tim's houdt zijn afspraken zoals in advertentie op staat. Ik vind een betrouwbare bedrijf. Ik zou iedereeen aanraden om bij hun te bestellen. Ik ben blij dat ik Tim's op de website vind en dit mag ervaren.

Prima service!

Snelle verzending. Product helaas te klein maar geen gedoe met terugsturen. Top service!

Prima snel goedkoper

Voordeligwr als waar ik eerst kocht..snelle levering..gewoon fijn

Snelle levertijden goede service.

Bestel al lange tijd het hondenvoer bij Tim's. Altijd snel geleverd en goede service als er eens een keer wat mis gaat. (wat overigens in al die tijd niet vaak voorgekomen is) Bijna altijd een extra snack gratis meegeleverd. (al heb ik die de laatste keer gemist. ;)

Gewoon heel.goed!

De hond vindt de brokken lekker, en dat is byzonder omdat hij kieskeurig is-)

Helemaal prima

Ruim assortiment, snel geleverd. Ik ben heel tevreden!

Snel

Snelle verzending en goed verpakt. Mooie prijs

Snelle levering, trimscharen besteld, zien er precies uit als op de site

Goede prijs en kwaliteit

Via chat vragen gesteld en tims heeft geantwoord en probleem opgelost! Dank u wel

Goede service en producten

Vlotte levering, bij vragen wordt er snel en vriendelijk geantwoord, super prijs kwaliteit en verzendkosten niet overdreven.

Altijd snel

Het beste prijs en snelste bezorgtijden

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR