Prima en snelle service!

Heel groot assortiment, goede prijzen en snelle levering. Knappe website.

Bestellen betalen en snelle reactie,goede producten binnen de 48 uur geleverd en op de juiste manier,BV. Diepvries.

Prima snelle levering

Een nadeel… elke keer als ik konijnenvoer bestel, krijg ik er proefverpakkingen van konijnenvoer bij. Mijn konijn lust dit niet. Ik heb een mail gestuurd maar kreeg als antwoord dat ze dit niet kunnen aanpassen. Ik vind dit totale verspilling. Geef de koper de mogelijkheid om een keuze te maken om het wel of niet te ontvangen. Nu krijg ik het en gooi het weg. Ik ken geen mensen die ook een konijn hebben.

Altijd snel geleverd volgens afspraak!

Prima website! Bestellen van producten gaat snel en gemakkelijk. Levering prima verpakt en altijd volgens afspraak. Zeker een aanrader omits te bestellen.

Leuke producten en leuke prijzen

Ik heb de eenden nekken voor onze honden gekocht, en ze zijn er dol op. fijn dat het grootverpakkingen zijn en snelle levering ik kom zeker terug om weer te bestellen

Super service. Geweldig.

Levering zoals voorzien. Prima Servië.

Snel en correct!

Leuke korting die ik kreeg. Bestellen verliep heel gemakkelijk en kreeg het erg snel aan! Handig!

Snelle verzending en goeie producten

Groot assortiment snel en netjes verzonden

Super service

Super service, snelle levering en toen er een artikel defect bleek werd dit keurig vervangen.

Goede prijs. Snel geleverd en naar tevredenheid!

Goede prijs. Ipv verzendkosten nog een paar kleine dingetjes gekocht. Snelle levering. Tevreden baasje en hond.

Snel en voordelig

De prijzen zijn vaak lager dan bij anderen. Artikelen worden snel geleverd.

Snel besteld, verwerkt verstuurd. Product zoals ik verwacht had.

Goede service en prijs- kwaliteit

Prettig dat er snel geleverd wordt, makkelijk en snel bestellen en mogelijk om achteraf te betalen.

Uitstekende service naar de klant toe

Als er iets niet is dan sturen ze dat later na, niet dat ze dan met de hele bestelling wachten. Product niet in orde dan krijg je een nieuw toegestuurd. Als je vraagt of er een ander cadeautje bij kan ivm maagproblemen hond doen ze ook daar niet moeilijk over

Goede spullen en service voor een prima prijs.

Fijn dat jullie een iets lagere prijs hebben dan de meeste. Ook de gratis levering boven €50 is heel fijn en zorgd er voor dat ik zeker vaker bij jullie ga bestellen!

Goede service, snelle levering

Pakket werd de volgende dag al geleverd zoals aangegeven bij het bestellen. Product was ik al bekend mee alleen ben ik nu voor een andere kleur gegaan. Goede service en snelle levering.

op tijd geleverd

top product

snelle bezorging,goed product. zeker aan te bevelen !!!!!!

Snelle levering / nette order bevestiging per mail/

Top, zeer tevreden

Zeer snelle levering en zorgvuldig en goed ingepakt produkt gekregen

Snel en efficiënt

Prijs, product en service goed

Goede ervaring

Altijd zeer naar wens!

Fijne webwinkel, goede prijzen!

De site is overzichtelijk, en heeft mooie prijzen, dus ik vind het een erg fijne site!

Bijzonder makkelijk en snel!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR