Very happy with our purchase

We purchased to dog crates. The quality/price were good and they arrived faster than expected.

snelle en corecte levering

goede online shop

Menselijk bedrijf

Een bedrijf met gevoel, service en eerlijkheid. Fantastische produkten

Prima webshop

Goeie prijzen, snelle levering

Dubbel

Mijn eerste indruk top tot dat ik in dezelfde week hetzelfde dure produkt wilde bestellen die plots met 15% was verhoogt. Uiteindelijk kreeg ik een korting van 5% aangeboden maar was een pleister op de wonden. Eerlijk vind ik de prijs verhoging plots nadat ik het produkt heb gekocht en midden in dezelfde week heel ongepast (prijs verhogingen gaan altijd rond de 15e of 1e) en daarom beslis ik nooit meer iets te kopen en raad ik het mensen zelfs af. Ik ben enorm teleurgesteld over de houding van de verkoper terwijl ik ze netjes heb gemaild.

Snelle levering fijne site niet moeilijk om te bestellen

Ondanks de mail dat het later zou komen. Toch de volgende dag geleverd.

Correcte service

Zeer snelle levering

Maakt waar wat ze beloven

Op tijd met kwaliteit;)

Snelle levering. Duidelijke beschrijving.

Alles prima in orde

Prima webwinkel, groot assortiment, en erg persoonlijke benadering, mocht je vragen hebben.

Ik koop graag mijn hondenspullen bij Tims. Omdat er een groot assortiment is, en daarbij aandacht voor de klant. Wanneer je een berichtje stuurt over de betaling, wordt er meegedacht..heel fijn.

Producten zijn goed maar slechte klant service.

Onvriendelijke klanten service. Wil niet meewerken. Kort af. Luistert niet. Geen oplossing.

My experience was excellent

My experience was very good!

Groot assortiment snelle levering

Tevreden

Geleverd wat ik had besteld

Tip top

Voor de 1ste keer besteld bij jullie. En heb totaal geen klagen of opmerkingen.

Altijd snel bezorgd en goede service

Ik koop al twee jaar bij Tim's en nog nooit teleurgesteld geworden.

Snel geleverd. Goede service.

Goed!

Altijd correct!

Zeer correcte levering en als het niet tijdig kan een mailtje om te verwittigen. Super service!

zeer goed.

goede prij, vlotte levering

geleverd wanneer het mij uitkomt!

Nooit meer in de stress of ik het wel haal, van te voren uitzetten op de gewenste bezorgdatum!

Snel en goede klantenservice, ik had een kapot product, na gemaild erover te hebben kreeg ik snel antwoord terug en werd dezelfde dag het nieuwe product verzonden. Dus goede service, ik ben tevreden.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR