Soms missen jullie communicatie

Wij hebben nu als diverse keren gehad dat dingen die besteld zijn niet op voorraad zijn, natuurlijk kan dat gebeuren. Maar een kleine update van wanneer iets wel geleverd gaat worden of helemaal niet geleverd kan worden zou toch wel fijn zijn. Daar moet je dan zelf over bellen of mailen en dat is jammer. Natuurlijk gaan er ook wel dingen goed maar dit is toch wel een aandachtspuntje.

Snelle zorgvuldige levering

Snelle levering en goedkoper dan in de dierenspeciaalzaak. Ik bestel twee a drie zakken dan is de verzending gratis

Om tandenpoetsen bij mijn 3 honden te voorkomen krijgen ze dagelijks na het eten een pensstaafje. Hun gebit is blinkend schoon. En mijn honden vinden ze heerlijk. Dus al voor de zoveelste keer besteld. Snel en goed verpakt geleverd.

Altijd goed

Komt afspraken na

Gewoon top

Snelle service perfect in orde bij contact direct antwoord en heel vriendelijk en beleefd !

Ruime keuze, kwaliteit, betaalbaar en snelle bezorging!

Leuke website, veel keuze, goede merken en leuke aanbiedingen. Top!

Snelle levering, prijs kwaliteit

Zeer tevreden met de houtkorrels als kattenbakvulling. Grote zakken voor een zachte prijs. Volgende dag geleverd. Top!

Snelle en correcte levering

Makkelijk en daadwerkelijk aan de deur bezorgd door een vriendelijke man

Prima prijs en prima levering

Net wat ik zeg een goede prijs, en je hoeft niet lang te wachten, je hoeft de deur niet meer uit. Ik raad jullie iedereen aan.

Kalfshoefjes met schapenvet

Deze waren niet volledig gevuld en zaten gevuld met pitten. Hierover heb ik gebeld maar kreeg als antwoord dat er ook op de foto was te zien dat ze niet volledig waren gevuld en wanneer de verpakking geopend was het niet geretourneerd kon worden. Dit viel mij tegen omdat er mij bij eerdere meldingen van lege hoefjes nieuwe werden gezonden.

Goeie ervaring

De producten die we besteld hebben top. Zeker gaan we weer bestellen

Ik kan het met één woord:UITSTEKEND

Prima vlugge levering, met een heel goede service.Ik ben uiterst tevreden tot nu toe.

Vlotte afhandeling

Snelle levering en duidelijke webpagina

Uitstekende ervaring

Afspraken nagekomen. Volgende keer weer naar"Tim's"

Indrukwekkend assortiment

Mooi assortiment, snelle levering. Of alles werkt tegen teken weet ik nog niet, dat zal binnenkort blijken.

Goed jammer van de verzendkosten

teleurstellend

bestelling geplaatst,maar niet ontvangen

Vandaag bestellen en morgen geleverd. Dikke pluim daarvoor

Alles op tijd geleverd .

Vlotte service!!!

Zeer blij met de diensten van tim’s ! Beveel hen aan aan onze vrienden!

Bestelling geplaatst en na 1 dag geleverd.

Zeer tevreden over mijn kanarie vogelkooi met korting. En snelle levering.

Snelle levering. Werkt goed.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR