Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze van producten. Snelle levering.

Prima winkel

Snel, goede prijs kwaliteit. Helaas wel wisselend assortiment. Maar kan eigenlijk altijd wel vinden wat ik zoek.

Prettig en netjes!

Prima prijzen, snel verzonden en goede communicatie. Tevreden!

Perfect!

Vlotte aflevering en bestelling

MAKKELIJK TE BESTELLEN EN VLOTTE AFLEVERING

zeer goede service

beleefde chauffeur

Vlotte en eenvoudige bestelprocedure en snelle levering

Super geregeld !

Heel tevreden

Zoals gevraagd

Product en levering zoals verwacht.

Heel tevreden over het product en snelle levering, alleen zijn de oren voor mijn hond dit keer niet duurder geworden naar kleiner. Zal wel een reden hebben alles wordt duurder

Zeer vlotte bestelling en levering

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling. Ik bestelde vanuit België en mijn pakket werd heel snel en correct geleverd. Bedankt!

Snelle bezorging

Bestelproces verliep vlot en ik had de bestelling snel in huis

Snelle levering en naar wens!

Eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Aanrader om bestellingen uit te voeren voor jou huisdier!

Ik bestel altijd diepvries voeding bij Tim's omdat deze een zorgt voor een snelle levering. Het eten is nog in perfecte staat en kan je direct bij je thuis in de diepvries stoppen. Ik bestel hier niet alleen voeding maar ook leuke knuffels, speeltjes en snoepgoed voor onze viervoeter. Echt een aanrader, super snelle service en super veel spulletjes om te kopen.

Nette prijzen en snelle levering.

Snelle levering. Prima service.

Prima. Snel geleverd. Telefonisch goed bereikbaar en gebreken werden snel opgelost !!!

Postief

Producten worden vlug geleverd en zijn van goede kwaliteit . Wat ik minder vind is de e-mails die ik krijg om mijn bestelling af te maken, zelfs als ik dat heb gedaan.

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Hele leuke aanbiedingen en snelle service,helaas de bezorg combi waardeloos kapotte dozen en levering op een punt wat niet de afspraak was en onwijs onhandig met zware dozen en een fiets(niet te doen,dus ook nog eens een auto moeten lenen)

Goede prijzen en super service

Nooit geen problemen. Als ik bestel is het er 2dagen later. Dikke 10

Zeer tevreden!

Altijd tevreden geweest over Tim’s en nu nog . Misschien een verbeterpunt wanneer een artikel later zal worden bezorgd omdat het niet in voorraad is . Misschien iets van LET OP !! Had het zelf bij een bestelling zat een week mis . Kijk meestal naar dan en minder naar de datum . Maar verder prima .

Snelle en correcte service

Alles is perfekt verlopen. Mijn pakje kwam snel aan en ik werd goed geïnformeerd over de datum.

Supere service

Supere service

Snelle levering, goed product.

Website is duidelijk. Levering snel en product was goed.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR