Snelle en correcte service

Alles is perfekt verlopen. Mijn pakje kwam snel aan en ik werd goed geïnformeerd over de datum.

Supere service

Supere service

Snelle levering, goed product.

Website is duidelijk. Levering snel en product was goed.

Goede snelle service

Fijne webwinkel

Snelle levering en ruim assortiment.

Vlotte en keurige levering

Vlotte levering, prima verpakt met een gratis snoepje voor de cavia's.

Jullie artikels staan mooi vermeld op de website, bovendien zijn jullie zeer aantrekkelijk in prijs en kwaliteit. De levering van de goederen worden perfect verzonden, in een gesloten doos. En op de dag na keuze geleverd. Doe zo verder.

Sneller levering

Uitgebreid assortiment voor de juiste prijs.

Snelle probleemloze levering.

Snelle probleemloze levering!

Top snelle levering

Goed en snel

ZEKKR wel goed

Snelle service, goede prijs

De bestelling was snel verzonden, de omschrijving en prijs is goed en we kregen de mand snel binnen. Fijne winkel!

Goede en vlotte levering

Goede en vlotte levering. Product goed verpakt en netjes verzonden.

Gewoon zo als het hoort

Bestelling is netjes optijd geleverd

Duidelijke omschrijving en website Snelle levering Product voldoet Goeie prijs 1 opmerking: onnodig grote doosvoor zo'n klein potje

perfect

alles naar wens

Goede en snelle service

Bij de Laatste bestelling was het bakje groenlipmossel kapot aangekomen. Hiervoor heb ik netjes een nieuwe bak gekregen binnen een paar dagen, goede service!

Gewoon goed

Snel en goed

Snel en goed met een door de honden zeer gewaardeerde verrassing!

Snelle levering, concurrerende prijs

Alles tip top

Prijs en levering top in orde!

Prima site!

Goede prijzen! Had producten die een wat langere lever tijd hadden en uiteindelijk werd het nog langer dat ze verwachtten maar krijg je in tegenstelling tot zoveel andere websites daar een update van. Heel fijn!

Goede keuze en snelle levering

Ik gebruik Tim's voor de tweede keer, ik vond de goede selectie snoep voor onze hond leuk en ik ben erg blij dat alles heel snel werd geleverd. De hond vond vooral de popcorn lekker!

Mooi laserlampje, is aan te raden

Klein, compact en goed

71 Hongkongstraat