Goedkope prul
Ik schrijf deze review niet om jullie zwart te maken maar om mijn ervaring te kunnen delen in de hoop dat jullie hierin kunnen verbeteren.
In eerste instantie was ik blij toen ik op deze site uit kwam omdat het redelijke prijzen zijn en ik heb dan ook gelijk vanalles besteld.
De ballen voor de hond met ribbeltjes zijn best wel oke, maar na een paar dagen bijten is de bal ovaal geworden en niet meer rond. Ik ben al blij dat ze nog niet kapot zijn, maar vind wel dat dit niet hoort te kunnen..
De aankopen waar ik het meeste spijt van heb zijn eigenlijk de katten speeltjes.
Ik heb enkele speeltjes met catnip aangekocht maar het stinkt ongelooflijk hard, mijn katten kunnen de geur zelfs niet verdragen en pinken hun oogjes dicht als ik het in hun buurt hou.
Nu denk je misschien, het is niet voor iedere kat weggelegd, misschien houden ze er gewoon niet van etc..
Maar ik heb al verschillende keren catnip speeltjes aangekocht voor de katten in een speciaalzaak en deze hadden weinig tot geen geur die wij als mens kunnen waarnemen, maar de katten daarentegen waren er dol op.
Dit effect hadden jullie speeltjes niet, integendeel, ze willen er niet bij in de buurt komen.
Ik moet er wel bijzeggen dat ze het kleine krabpaaltje met balletje eraan wel heel leuk vinden.
Wat goed is mag ook gezegd worden :)
Voor de rest vind ik het dus eigenlijk weggegooid geld en ik heb spijt van mijn aankoop.
Ik bedoel dit niet om jullie in een slecht daglicht te plaatsen maar ik hoop dat jullie dit als een kans zien om jullie producten te verbeteren in de toekomst.
Qua levering en klantenservice heb ik niets op aan te merken, dit verliep vlotjes en hierin heb ik ook geen problemen ondervonden.