Jullie bedrijf top, verzending 0

Alles verloopt vlot, korte verzending, mooie prijzen. Doch de manier waarop het geleverd werd is slecht. Tot 2x toe, werd het over ons hek gegooid. Deze week nzm ik er een foto van, onze hele emmer met kluifjes in stukken. Niet meer veilig vr onze hond, 50 euro in de vuilniszakken. Teleurgesteld...

Groot aanbod, snelle levering

Ik kon hier snel de chips van Farm Food bestellen die elders moeilijker te krijgen zijn.

Goedkope hondensnacks zonder dat de prijs eronder lijdt

Veel goede hondensnacks voor een goede schappelijke prijs. Wel zou de zoekfunctie van de website aangepast kunnen worden. Soms kon ik een artikel niet vinden ookal gebruikte ik een deel van de omschrijving Gezocht op pees maar geen resultaat

Prima bedrijf

De levering was goed geregeld en op tijd. Alleen het bestelde product werkt niet altijd naar behoren. Dat ligt niet aan de webwinkel, maar aan het product.

Mijn aankoop online aangekocht welke ik snel geleverd kreeg. Mijn honden ook weer blij.

Vlug en snelle levering Alleen mijn kat en ik vinden het jammer dat er de ene keer iets lekkers voor haar bijzit en de andere keer niet Ligt misschien aan degene die het inpakt

Prima online winkel

Qua prijzen is Tim's zeker niet de duurste. Er is een ruime keuze, ik was blijkbaar wel op tijd met bestellen want het artikel is alweer uitverkocht. Betalen gaat soepel en bestellingen worden conform belofte vlot bezorgd.

Dik in orde

Leuke website. Vriendelijk onthaal. Artikels goed verpakt. Snelle levering.

Goed ervaring

Optijd, goede service en ik ben een blij klant!

Geweldige service

Snelle levertijd geweldig goed

Correcte levering alleen jammer genoeg klein defect

Makkelijk bestellen, levering toch trager als toegezegd (bezorging volgende dag maar werd 4 dagen later). Netjes verpakt. Jammer genoeg wel kleine beschadiging maar perfect opgelost door TIM's.

super

zeer vlugge en correcte afhandeling

Super zaak super servies

Concurrerend geprijsd en snel geleverd

Concurrerend geprijsd en snel geleverd zoals beloofd.

Snelle levering, goed product!

Prima , perfect verpakt !!!

Een aanrader , mischien wel een iets snelle levering ! Voor de rest prima !!!

Snelheid en betrouwbaar

Snelle levering en wat je besteld krijg je

Snel en betrouwbaar

Snelle service en de juiste artikelen binnen gekregen.

De bestelling ging makkelijk, alles voorradig en levering was snel

Prima mbt bestelling niet mbt website

De website is ontzettend traag. Duurt heel lang voor hij jouw product via zoeken gevonden heeft. Had het bijna opgegeven maar omdat jullie verder alles netjes afhandelen, heb ik nog even doorgezet. Even snel bestellen is er dus niet bij!

goede en snelle levering

artikelen worden netjes en goed geleverd. ik kan me voorstellen dat een pakketbezorger minder blij is met het gewicht van het pakket.

Snelle levering voor een mooie prijs!

Ben hier heel blij mee, een mooie prijs en meteen de volgende dag al geleverd. Ga zo door!

Alles prima verlopen

Producten snel geleverd en van goede kwaliteit :)

Goede snelle service

Ik was op zoek naar yarrah hondevoer senior en dat was bij jullie het goedkoopste..snelle levering..dus helemaal goed!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR