Meer dan tevreden.

Kan er niks er aan toevoegen.

snelle service

makkelijk bestellen snelle levering en makkelijke site

Goed en snelle levering!

Goed, goedkoop en snel geleverd!

Snelle levering, concurrerende prijs

Trixie loopplank gekocht. Werd snel geleverd met PostNL. Een goede kwaliteit en lagere prijs dan andere leveranciers. En een gratis potje snoepjes voor de hond vond ik super

Goed bezig, snelle service en altijd een lekker snack erbij

Komt de afspraak altijd na en bij iedere bestelling een gratis lekkere snack

Alles goed geregeld

Netjes en snel geleverd voor een goede prijs

Goed en duidelijk

Deze keer teleurstellend

Diverse keren naar volle tevredenheid besteld, ook eerder diepvries vlees voor de honden in zo’n speciale box. Het kist wat maar werkt super en evengoed met de extra kosten voordeliger dan in de winkel. Na lang elders g erg kocht te hebben weer terug naar jullie. Wederom diepvries vlees besteld, 16 kilo Duck. Helaas al grotendeels ontdooit bij aankomst. Dat viel tegen, was een dure bestelling. Hopelijk is dat de volgende ronde niet weer zo. Verder altijd zeer tevreden geweest.

Veel artikelen, snelle levering, goede prijs.

Fijne betrouwbare winkel

Ik bestel hier nu al een tijdje. Fijne betrouwbare winkel, levert volgens afspraak en vaak vrij snel. Producten van goede kwaliteit en mooi ruim aanbod. Onze honden zijn om erg blij met Tim ;).

Prima producten tegen een scherpe prijs

Afgelopen week voor het eerst bij Tim's besteld. Precies de producten die ik zocht en allebei scherp geprijst. Kwam vervolgens volgens afspraak in huis. Dus prima ervaring!

Levering altijd goed en optijd

Niks op aan te merken, gewoon goed

Geweldige verkoper

Snelle levering en beste prijs kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en ruim assortiment

Fijne online winkel.

Snel afgehandeld, snelle levering

Veel keuze en snelle levering

Zeer tevreden over mijn bestelling

Makkelijk bestellen Direct antwoord Snelle en duidelijk volgbare levering Goed verpakt

Speedy delivery and shipping box good quality to hold the weight of the food

Prima product en netjes op tijd geleverd. Klantenservice ook helemaal prima

Ik heb een hondenbed besteld. Is een mooi stevig bed. Ik twijfelde over de maat en kreeg goed en vriendelijk advies. Ook de levertijd was oké

Goed en snel

Kon snel vinden wat ik zocht en de bestelling was snel binnen.

tevreden over de producten en levering

alles word op tijd geleverd en duidelijke uitleg

Erg goed

Komen afspraken na(als Postnl meewerkt) en krijg bijna altijd een kadootje voor onze viervoeter wat ik zeer waardeer

Meesta aardig op tijd

Makkelijk bestellen,doe ik meestal wel als er een aanbieding is voor prins kattenvoer 10kg,wordt snel geleverd.Ga zo door.

Snelle levering en goed

Fijne winkel

Regelmatig koop ik hier iets en heet bevalt altijd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR