Fijne winkel

Regelmatig koop ik hier iets en heet bevalt altijd.

Goed geleverd en prima service

Fijn contact en goede service , ook de spullen zijn prima

Erg tevreden

Heel erg tevreden, snel geleverd.

Papagaaienspeelgoed aan zeer goedkope prijzen

Snel bezorgd en goed product

Zeer tevreden ,snel bezorgd en tickless werken heel goed bij mijn hondjes

Uitstekend en graag tot een volgende keer!

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en veel goedkoper dan bij de gemiddelde dierenzaken, dus: wat wil je nog meer...

Odin is altijd erg blij met ze kluiven en trainings snoepjes

Snelle levering en goeie klantenservice

De prijs is goed en de levering snel

Bestellingen worden snel geleverd, maar de verpakking kan beter

Bij Tim's bestel ik eens in de zoveel tijd 4 verpakkingen kattenbakvulling à 14 kg per stuk. Die worden per twee stuks verpakt in één doos, die doos heeft dan een gewicht van ruim 28 kg. Dit is nogal een gewicht, waarvoor een sterk/dik soort karton vereist is, zodat de zending tijdens transport niet beschadigt. Vorig jaar kwam zo een zelfde zending dermate beschadigd aan, dat ook een zak kattenbakvulling stuk was en die hier thuis op de grond lag. In een mail aan Tim's heb ik dat toen aangegeven, maar er wordt niets mee gedaan. Deze laatste zending waarvoor deze review bedoeld is, kwam ook weer één van de twee kartons beschadigd aan. Gelukkig waren de zakken kattenbakvulling deze keer nog heel. Ik zou het een heel kleine moeite vinden om voor dit soort zware zendingen toch beter verpakkingsmateriaal te kiezen, want als dit in de bus van de vervoerder gaat lekken, is die daar ook niet blij mee.

Allemaal goed, zoals je mag verwachten bij een bestelling.

Niets op aan te merken. Regelmatig bestellingen geplaatst en keurig afgehandeld.

Uitstekende producten en een snelle levering.

Gewoon je krijgt wat je ziet.

Verdiend een 10

Veel keuze, vlugge levering, goed verpakt, voor mij ist dit de winkel waar ik blijf

Nette levering

Goed en optijd verwittigd over het later leveren

Oke

Prijs / kwaliteit verhouding is goed

Prettig

goed, correct, eerlijk.

goed, correct, eerlijk.

prima service

vlotte levering, voer keurig verpakt en concurrerende prijzen. top!!

Tot nu toe super goed!

Ik heb hier niets aan toe te voegen. Ik ben gewoon tevreden. Goede prijs, snelle levering

Goede informatie bij vertraging van goederen

Als er eventueel vertraging is, wordt je hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Hoe vaker je bestelt, dan krijg je vaak iets extra's meegestuurd voor de hond. Top!

Snel

Snel en goed

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Erg snelle levering

Ruim aanbod, prima service, scherpe prijzen

Ruim aanbod op website. Goede kwaliteit. Snelle levering. Scherp geprijsd.

Prima geregeld. Geen klachten.

Alles is goed gegaan. Niets te klagen.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR