Echt snelle levering

Hele vriendelijke, snelle service

Snelle levering, vriendelijk klantcontact. Heel erg prettig!

Groot assortiment, snelle levering

Super fijn assortiment en snelle levering.

Fijne producten voor een goede prijs. Super snelle levering.

verkopen goede spullen en snel

goed en snel thuis

Prima webshop! Uitgebreid assortiment, en vriendelijke afhandeling per mail, als er iets niet is..

Ik bestel al jaren bij Tim's huisdieren. Ze hebben het hondenvoer wat hier bij de dierenwinkel niet te koop is. Moet besteld worden Daarnaast erg klantvriendelijk, met een betaling bijv, ze schorten de betaling op, als t even niet uitkomt..vind ik heel prettig. Er wordt meegedacht..kortom ik bestel er graag

Altijd snelle levering en een hele goede klantenservice

Vanwege de goede prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice wanneer je een vraag/opmerking hebt, is Tim's verreweg mijn favoriete webshop als het aankomt op spullen en voer voor onze honden. Top!

Goeie kwaliteit voer tegen scherpe prijs.

Makkelijk bestellen en snelle levering. Altijd de beste prijs t.o.v. Concurrentie.

Super service

Zeer tevreden van de klantendienst

Snelle levering en gunstig geprijsd

Snel geleverd en de prijs was na onderzoek het meest gunstig. Geen verzendkosten.

Helemaal Top

De communicatie is erg goed het item was niet op voorraad maar kregen gelijk de aanbieding voor een alternatief ! Deze service is ons goed bevallen

...

Prachtige tv

Perfecte levering,prachtige tv.

Tim's hebben goede webwinkel

Tim's hebben een goede levering netjes op tijd goed in gepakt. Zo als het hoort

Uitstekende service

Prima hok

Maten klopten, op tijd bezorgd hok functioneert prima

Vlotte bezorging van de bestelling .

Alles naar wens

Super snelle afhandeling

Heb zoveel Kong balletjes aangekocht voor de straathonden in Roemenië die vinden ze geweldig x

top

snel en goed geleverd

Vlug gekregen

Vlug gekregen

Bestelling netjes geleverd met nog iets extra's

Goede service, Snelle levering

Bestelde artikel snel gevonden via Google en meteen op de rest van de site doorgekeken. Leuke artikelen tegen een prima prijs. Het bestelde artikel is netjes volgens afspraak geleverd.

super

Weer prima geleverd super producten

top product

zeer goede levering