Vlotte service.

Ik heb mijn drinkflesjes en badzand besteld op vrijdag en op zaterdag was het hier al. Super snelle levering dus en alles is heelhuids aangekomen, wat ook niet onbelangrijk is.

Prima servies

Bestelling werd op tijd en netjes geleverd

Toppie

Prima site, snelle levering

Zeer snelle levering

Producten precies zoals beschreven en goede prijs en kwaliteit

Product was niet goed. Gelijk geld terug gekregen en opgelost

Snelle communicatie en oplossing

Prima.

Goede prijzen, prima bezorging.

Op tijd en goed bevroren geleverd De toeslag voor diepvries vind ik aan de hoge kant.

Goedkoop maar duurkoop

Ik heb 2 kilo zakken buffel pens gekocht omdat de prijs erg aantrekkelijk was maar mijn beide hondjes drinken mega veel water na het eten van zo’n buffel pens. Het lijkt wel of er ik weet niet hoeveel zout in zit. Bij andere merken/leveranciers hebben mijn beide hondjes daar geen last van. Afwachten hoe ze op de gedroogde kippenpoten gaan reageren, deze hebben ze nog niet gehad. Hier heb ik ook 2 kilo zakken van gekocht.

Snel besteld en geleverd!

Uitstekende service

Een snelle levering voor een goede prijs.

Snelle levering!

Duidelijke site, alleen bij Klarna achteraf betalen kreeg ik een foutmelding waardoor ik dacht dat de order niet gelukt was en had daarom nog een order geplaatst. Bleek dat de 1e order toch wel gelukt was! Zonder problemen de eerste order terug kunnen sturen. Wel is het tuigje binnen een paar dagen € 7,00 goedkoper geworden. Vriendelijke klantenservice.

Prima webshop

Super service

Goede prijzen en snel geleverd!

Petsafe kattenluik microchip bruin gekocht. Ik moet het nog installeren. maar ga wbt de bestel ervaring 5 sterren waard, vooral op basis van de prijs.

Altijd goed

Altijd tevreden met mijn aankopen,goede spullen en eerlijke prijzen

Kei goed

Goede website veel keuze en snelle levering

Netjes en op tijd geleverd

Prima geregeld

Tot nu toe prima. Snelle levering.

Goede service.

Klachten werden adequaat verholpen.

Meteen de volgende dag Binnen

Dit is een prima firma! Prima producten, leuke kortingen en komt zijn beloften na qua levertijd. Ik heb ooit es geroutineerd, ook dit ging probleemloos. Men geeft ook een leuke extraatje bij een bestelling. Ik bestel hier al langer en zal het blijven doen. Aanrader!

prima, niets op aan te merken en de hondjes krijgen ook nog wat lekkers bij de bestelling.

De beste service.

Artikel besteld dag erna geleverd. Echter een van de artikelen was beschadigd.... Balen. Na wat foto's gemaakt te hebben en een mail. De volgende ochtend direct een reactie om het op te lossen. Geen onnodige lange discussies, gewoon keurig opgelost. Graag tot een volgende aankoop!

helemaal oke

Goede producten snelle levering; contact oke

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR