Super service, snel en kwaliteit!

Heel fijn dat je een cadeau krijgt bij de bestelling, namelijk 1 kg runderhuidchips. Heerlijk voor de hondjes!

goeie spullen goeie prijs

snelle verzending. goeie prijs

Ruime keuze goede prijzen.

Veel keuze, goede kwaliteit. Soms een beetje onoverzichtelijk. Voorraad status niet altijd up to date! Waar door de bestelling niet kompleet wordt geleverd en er een nabezorging volgt! In dien niet leverbaar uiteindelijk volgt er een keurige terug betaling. Echter op de site blijft het produkt vaak wel als levervaar staan of wordt geadviseerd wederom te bestellen.

Snel bezorgd en mooie prijzen!

Heel betrouwbaar

Goed kontact en levering

Gewoonweg super

Makkelijk bestellen, duidelijke site. Ruime keuze, goede prijs. Gewoon weer super ervaring - ga zo door :-)

Snel levering

Goede producten en snelle levering

Goede service en prijs

Voor herhaling vatbaar!

heb vaker besteld had ik het de vlgende dagal

Goedkoper dan elders

Beste prijs en snelle levering.

Begin april 2022 de Petsafe Atomatic Ball launcher besteld. Het apparaat werkt op batterijen en het netstroom. Doet waarvoor het gemaakt is en kwaliteit ziet er deugdelijk en stevig uit. Nu onze hond nog leren om de bal niet naar mij terug te brengen maar bovenin in het apparaat te leggen. Hopelijk lang plezier want het is wel speelgoed uit het duurdere segment.

Super snelle levering. Dat was ik niet gewend. Vond alleen jammer omdat ik dit bedrijf niet kon. En ik voor groot bedrag had besteld.Dat ik niet achteraf kon betalen. Maar het is goed gekomen.

Snel, betrouwbaar.

Kreeg snel het bestelde product in huis. Prijs kwaliteit is goed.

Vlekkeloos

X

Zeer vlot

Duidelijke site snelle levering mooie prijzen

blije hond

Snelle bestelling, goede producten en altijd een cadeaitje voor de hond. Dus die is blij. En ik ben blij met de prijzen en de snelle levering. En natuurlijk ook omdat mijn hondje blij is.

Goede levering en service

Ook bij klachten/problemen lossen ze het voor je op.

geen klagen

Alles wat je nodig hebt en zelfs meer.

geweldig

ga zo door

Prima thuiswinkel

De producten worden keurig geleverd

Goede prijzen en snelle levering

De prijzen zijn scherp, levering is uitstekend

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering. Assortiment- perfect! Makkelijk een bestelling te plaatsen. Website- gebruikersvriendelijk Goede prijzen.

Alles snel geleverd

De bestelling is snel geplaatst en net zo snel geleverd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR