Bestelling en levering gaan heel vlot

Prima service artikel als besteld. Als ik dan een puntje mag zeggen. Verpakking had kleiner gekund

Goede website, snelle levering en de goedkoopste!

Goede website, snelle levering en de goedkoopste!

Uitstekende webshop

Goeie producten, snelle service. Fijne webshop

Ik heb 3 Jack Russels een van de 3 Tarzan is een moeilijke eter maar vanaf ik deze bestel lust hij het heel graag farm food fresh menu

Prima vlotte levering!

Goede producten tegen een scherpe prijs. Artikelen worden vlot geleverd. Meestal echt Dede volgende dag.

Kwaliteit en service

Leuk aanbod Bestelling correct Snel geleverd

Goede aanbieding, snelle en correcte service

Prima en ik ben geïnteresseerd om klant te blijven.

Makkelijk en snel

Makkelijke site om te bestellen. En snelle bezorging.

Altijd de beste prijzen en kwaliteit, bezorging is super snel en netjes.

Prima service, Fijne afhandeling bestellingen en ook telefonische ondersteuning niks op aan te merken. Ga zo door

Snel

Snel en goed.

Nette bezorging!

Volgens website op geplande datum/tijdstip bezorgd.

Snel gekregen wat ik wilde en werd zeer goed geïnformeerd over de afwikkeling van het bestelde.

Alles op voorraad en snel geleverd.

Goed assortiment, prijs kwaliteit is goed

Vlot en goed aangeleverd

Correcte communicatie, snelle levering

Prijs kwaliteit top

Goede prijs kwaliteit Vlugge levering Duidelijk omschreven producten

Goed product, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Tim’s is handig, snel en levert kwaliteit

Tim’s is gespecialiseerd in katten en honde, maar heeft ook voor kippen een goed assortiment.

Een correcte en vriendelijke afhandeling

Ik had een verkeerde zak hondenvoer ontvangen dat waarschijnlijk een verkeerde stikker had gekregen bij de fabrikant. En na een telefoon gesprek en foto's verzonden per email heb ik de volgende dag een andere zak voer gekregen. En de dame aan de telefoon was heel behulpzaam en vriendelijk. Nog heel veel dank.

slecht

Altijd is er iets niet goed ook nu weer 2 flesjes voor de vacht een heeft een daten goed tot 2023 en de ander is verlopen wat een zaak ieder keer

Levering was volgende dag in huis

Orijen puppyvoer gekocht, naar onze ervaring een uitstekende voeding. Heeft het hoogste percentage vlees/vis die ik heb kunnen vinden, zonder kunstmatige toevoegingen of graan. Onze pup is er gek op!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR