De bestelling is goed uitgevoerd.

Altijd perfect

Altijd op tijd verzonden. Goed verpakt en vriendelijke service. Top kwaliteit producten

Bestelling snel en correct bezorgd

Fijn

Snel geleverd en uitstekende communicatie

Ik heb hier ondertussen al enkele keren besteld en steeds snel en correct geleverd. Uitstekende communicatie..daar kunnen veel shops een puntje aan zuigen. Ik ben ondertussen vaste klant.

Alles uitstekend

Service okay

Bestellen luke niet, omdat kortingcode ontbrak. Vervolgens aantal keer gebeld, maar wachttijd echt bizar, meer dan 20 minuten en nog geen medewerker aan de lijn. Toen gemaild. Twee dagen later de code in mijn mail, zonder begeleidend woord. Overall tevreden, want ik heb de korting en levering correct.

Prima bedrijf

Snelle levering. Netjes gebeld toen hondenvoer op was en dag later geleverd werd. Prima producten en niet te duur.

super

geleverd op dag van mijn keuze super handig

De service is prima, niets meer aandoen !

Goede levering, snelle levering

Goede communicatie, op tijd en netjes geleverd.

snel en correct

het is snel en correct thuis bezorgt en dat is fijn

Goede levering

Pakket op tijd en in goede staat geleverd

goede en snelle service

Bestelling snel en goed geleverd voor een goede prijs.

Levering snel, product werkt t.n.t. goed. De band had door de brievenbus gekund, werd echter geleverd in een grote doos. Verspilling van materiaal en de bezorgkosten daardoor hoger. Jammer en niet nodig. Daarom een 8 en geen 10

Gaat altijd snel.

Bestellen gaat altijd makkelijk,en wordt snel verzonden,volgende dag al in huis,top geregeld.

Prima prijs, zending houdbare hondenworsten was soms wel slordig verpakt, laatste keer beschadigde verpakkingen, klacht prima opgepakt en geld teruggestort.

Supersnelle service!

Altijd perfect, je besteld letterlijk 150 kilo aan kattengrit, en de volgende dag heb je het thuis. Kan niet beter!

Goed!!!

Gewoon goed, altijd snelle levering.

Alles goed en zeer snel binnen

Super goed , al vaak iets besteld en is allemaal uitstekend.

Snel en goed

Groot assortiment, goede prijs en snel geleverd. Ik bestelde verschillende soorten kattenvoer en kreeg er een emmertje hondenkoekjes bij. Dat vonden de honden geen probleem. Bedankt!!

Mijn product goedkoper dan eleders.

Leuke site, en snelle afwikkeling.

Quality, quickly received

Quick delivery, always satisfied quality wise, appreciate the small gifts I receive with my orders

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR