Snel besteld, snel geleverd.

Nette aflevering bestellingen

Het bestelde werd netjes en op tijd (snel !) afgeleverd en de Vlaamse Gaaien die regelmatig onze tuin bezoeken zijn verzot op de doppinda’s.

Snelle levering, goede service, leuke extraatjes

Altijd tevreden over Tim's! Alles komt snel binnen, en wat niet op voorraad is, kan je eventueel achteraf nog annuleren als het te laat binnen komt. Vriendelijke klantenservice, niet lang in de wachtrij, nette medewerkers. Daarnaast ook leuk dat er altijd een extraatje bij zit, dat gebaseerd is op je bestelling, dus het komt altijd van pas. Met kerst een adventkalender, ook een keer raw hide chips gekregen en de laatste bestelling hondenchocolade! Je wordt altijd in de watten gelegd. Klant is koning bij deze zaak!

Snel en efficiënt

Prima ervaring, alles na 1 dag ontvangen

Goede levering en goed product

Er hoeft geen verbetering meer op te treden op bovengenoemde punten

Snel en duidelijk

Goede en makkelijke communicatie, goede track en trace ,

Heel tevreden

Er was een probleem met een artikel , werd dadelijk opgelost !

Mooie producten fijne kortingen en betrouwbare service

Tim’s huisdieren is favoriet bij mij en mijn huisdieren!

Uitstekende kwaliteit Op tijd geleverd

Super aanbod voor scherpe prijs

Al meerder keren wat besteld bij Tim’s. Het valt op dat het aanbod groter is dan de meeste winkels. En de prijzen zijn erg scherp. Pakketjes worden altijd snel verzonden, dus eigenlijk heb ik de volgende dag de spullen al in huis.

Goede site. Snelle levering. Onze Max is gek op de brokken. Maar ja het is dan ook een labrador.

Super service!

Mijn bestelling was niet helemaal compleet. Die dag contact gezocht en dezelfde dag is het ontbrekende artikel verstuurd, zonder extra kosten. Ik ben zeer tevreden.

goed te kiezen, prijs en geleverd

Goede service, kwaliteit graafbak onvoldoende

Goede afhandeling van de levering. Er miste een product en deze is onmiddellijk nageleverd. De volgende werkdag reeds in huis en heel vriendelijk behandeld. Tevreden over 2 van de 3 producten die besteld waren. De kwaliteit van de konijnengraafbak is ondermaats. Wanneer we de bodemplaat uit de doos halen, zien we dat hier reede een hoekje is afgebroken. Teruglijmen gaat niet want het is niet te vinden. De "multiplex", als je het al zo mag noemen, hangt met haken en ogen aan elkaar. Omdat het hout van zulke slechte kwaliteit is, past de zijkant niet overal in de gefreesde stukken waardoor er opnieuw delen van de bodemplaat loslaten. Ik heb zelf nog moeten bijschuren omdat de twee houten stukjes van het deksel die over de achterplaat moeten schuiven scheef waren vastgelijmd. Verder is het deksel foutief opgemeten waardoor aan 1 kant het plexiglas en het hout eronder zichtbaar is. Zonde van het geld! De konijnen hebben er nog niet ingezeten maar het zou me niet verbazen als het na 1 dag al uit elkaar ligt.

Prima zoals altijd!

Snelle levering, goede producten.

goed product!

goede kwaliteit

Prachtige kooi en snel geleverd

Ben heel blij met de vogelkooi, snelle levering en een leuk cadeautje erbij.

goede effectieve service en kwaliteit

Breed aanbod , goede kwaliteit en snelle levering.

Eerste keer bij Tim's B.V. besteld en alles is perfect gegaan. Een duidelijke site en een zeer snelle levering. We zijn zeer tevreden!

Besteld. Dag erna alles netjes geleverd! Top!

Besteld. Dag erna alles netjes geleverd! Top!

Super snel en prima kwaliteit

Super snel in huis. Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Geen merknaam meer

Bestelde altijd Tooper houtkorrel. Naam is nu verdwenen, maar bestaat nog wel. Moest dus de laatste keer lang zoeken en bellen. Waarom is de merknaam op de site verdwenen?

Goede prijs kwaliteitsverhouding en goede service

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Correct geleverd en zeer tevreden over prijs/kwaliteit.

Prima en snel geleverd!

De order kon door voorraad tekort niet in 1 maar in 2 keer geleverd. Ze hebben niet gewacht tot de order compleet was, maar de goederen die aanwezig waren, opgestuurd! Dat vond ik erg fijn. De shampoo, het product dat niet op voorraad was, ontving ik al de volgende dag! Daarnaast was Tim's goedkoper dan andere webshops.

Goede online winkel

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van verzending, goede prijzen, klein cadeautje voor diertje in het pakket, prettige website. Prima online winkel!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR