Qua verzending en communicatie wad het allemaal goed

We hadden een fietskar gekocht maar bij het in elkaar zetten bleek dat het wiel niet bleef zitten. Heel jammer want we hadden hem graag gelijk gebruikt.

Correcte prijzen en snelle levering

Snelle levering, goed verpakt.

Altijd top.

Juist. Correcte omschrijving.en goede producten.

De hond vind het lekker!

Voor onze Rottweiler een prima toevoeging over de brokken, hij vind het heerlijk en zijn vacht glanst er ook nog eens mooi van. Verder een snelle levering en ook nog eens voor een prima prijsje, veel goedkoper dan in de dierenspeciaalzaak waar ook nog minder in zit.

Super service

Alles zeer vlot verlopen, bestelling heel snel ontvangen

Fijn!

Enige plek waar lily's kitchen in grote zakken voordelig te krijgen is :) en altijd een kleim cadeautje erbij

Een hele goede ervaring

Ontving een e-mail, dat de levering even op zich liet wachten. En vervolgens toch voor de toegezegde datum het product ontvangen.

Sneller geleverd dan verwacht

Snelle bezorging, als goed

Makkelijk bestellen Goed te volgen Op tijd geleverd Alleen jammer dat ik altijd een aanbieding of cadeau krijg aangeboden als ik net besteld heb

Prima kwaliteit en prijs

Veel producten vlotte levering

Prijs-kwaliteit de beste keuze!

Prijs-kwaliteit de beste keuze. De leveringstermijn vanuit Nederland naar België is 1 dag. Vrijdagmorgen besteld en Zaterdagnamiddag geleverd. Zeker een aanrader om hun website te bezoeken en de prijzen te vergelijken met anderen.

mijn ervaring met Tims is goed. Laatst ook de chat gebruikt en werd goed te woord gestaan; heb de mand inmiddels in huis en mijn hondje is er blij mee !! Ook de yakkaas kluiven zijn top en heb je een dag later in huis. Ik ga hier zeker vaker bestellen !

Voldoet aan alle verwachtingen.

Overzichtelijk webwinkel, veel keuzes. Eenvoudig bestelproces, je kunt zelf bepalen wanneer het bestelde wordt geleverd. Goede track en tracing. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Altijd op tijd geleverd en regelmatig cadeautje voor mijn huisdier ik ben zeer tevreden

Prima bedrijf snelle levering, prima producten

Netjes op tijd geleverd en precies wat we zochten

Niets op aan te merken. +/- een week na bestelling werd pakje geleverd, correct verpakt. En belangrijkste is dat mijn hond dol is op die kippennekken die ik besteld heb. Perfect !!!

Goed spul

Goede koeken. Ruiken ook lekker. Jammer dat er toch veel verkruimeld waren. Denk dat dit te maken heeft met de verpakking en de vervoerder

Top verkoper

Zeer snelle levering Zeer goede comunicatie top verkoper

Goedemorgen service en snelle levering

Erg prettig

Prima online shop

Netjes en op tijd

Makkelijk te bestellen en snel, zonder problemen geleverd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR