Snelle levering van degelijk product

Tims was ook de goedkoopste van alle internetzaken

Duidelijke site en klantvriendelijk

Bestelling word netjes geleverd. Compleet.

Super leuk aanbod, zeer snelle en correct levering

Bij het bestellen zie je tijdig de voorraad van het product. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Snelle levering.

Goede ervaring mee

Prima service, duidelijke website. Correcte levering.

Was op zoek naar kattenbakvulling en heb hier het interessantste gevonden. Goede prijs, snelle levering.

Snelle en goede levering

zeer tevreden

De website is gebruiks vriendelijk . De bestelling ging heel vlot en de levering was op de dag die voorop gesteld werd.

heel erg tevreden

Gemak en snelheid

Bestel altijd bij jullie omdat de site makkelijk is en het snel geleverd wordt.

Verrassend

De levering ging super vlot! Ook aangenaam verrast van het artikel zelf!

Goed geïnformeerd

Zowel via de website als telefonisch werd ik goed geïnformeerd over de te verwachten levertijd van een kattenreismand. Afspraken werden nagekomen!

Heel goeie en snelle service

Netjes en snel geleverd.

En voor een redelijke prijs.

Altijd snelle levering tegen prima prijs. Netjes te woord gestaan toen het bestelde hondenvoer niet op voorraad was. De volgende dag is het toch nog geleverd. Kortom: bedrijf is echt we aanrader!

Prima prijs-kwaliteit

Ik vergelijk altijd verschillende aanbieders en Tim's was wederom de goedkoopste. Waarom zou je meer betalen voor ecact hetzelfde artikel?

Maakt niet uit wat je besteld , de dag erna heb je zowizo je pakketje aan de deur. Een geweldige onlineshop om te bestellen en nog de goedkoopste ook.

Snelle levering en goede producten

Goede en snelle levering. Mooie producten en soms een leuk extraatje.

De bestelling is heel snel geleverd zelfs 14 dagen eerder dan verwacht

Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en snelle levering!

Via Google bij Tim’s huisdieren gekomen. Duidelijk site, goede prijzen en snelle service. Super tevreden en mijn huisdieren helemaal

Prima service, snelle levering

Wij hebben een ren voor onze 4 cavia's besteld. Het werd heel snel geleverd en voldoet aan onze verwachtingen.

Super snelle levering

Snel en verzorgd