Super snelle service

Snelle levering maar de maat was niet goed ook maar 1 kussen ontvangen Ipv 2 direct terug gestuurd maar nog geen geld retour ontvangen

Prima snelle levering

Goed gecommuniceerd over de staat van de bestelling

Altijd tevreden

Wij bestellen altijd de pearl kattenbak korrels. Vaak snel verzonden en bij vertraging word ik gelijk op de hoogte gesteld.

Alles is perfect verlopen.

Alles perfect geleverd

Alles mooi verpakt en op tijd geleverd

Topservice

Ontzettend klantgericht en wat een verademing hoe makkelijk en klantvriendelijk hun werkwijze is. Alleen maar lof!!

Mooie producten, goede aanbiedingen, snelle levering.

Prima.

Topervaring

Altijd snel en correct

TOP!!

Vlotte service Had graag nog 1 vraag gesteld ! 22 juni vertrek ik terug naar Tenerife, niet om in de zon te liggen , maar wel als vrijwilliger, In een asiel voor verlaten en mishandelde honden , daar je veel hondensnacks in Tenerife niet kunt kopen moet ik ze uiteraard meedoen van uit Belgie . Mijn vraag luidt, bij een grotere afname is het mogelijk om een korting te krijgen , Graag respons grts

Uitstekende kwaliteit en snelle levering. Ik ben zeer tevreden en mijn vogels ook.in de toekomst bestel ik zeker nogmaals. Bedankt

Goede service en snelle levering

Snel bezorgd keurig verpakt

Gewoon goed

Besteld en de volgende dag geleverd is toch wasr je blij van wordt!

De service van retourneren vind ik erg matig

Ik heb een zak met runderoren besteld en keurig ontvangen. Na ontvangst mochten mijn beide honden elk een runderoor, willen ze het beide niet hebben! Gevraagd of ik dit mocht retoureneren want het produkt is niet naar wens. Keurig erbij verteld dat ik de zak heb open gemaakt en dat er 2 stuks uit zijn. Maar helaas nemen jullie dit niet terug, ook al zou ik een nieuw produkt willen ontvangen voor hetzelfde bedrag. Misschien een tip om de retourvoorwaarden hierop aan te passen?!

Doe zo verder

Goed snelle levering goede kwaliteit van de producten

Goede prijs kwaliteit verhouding

Een fijne dierenzaak!!!

Heb nog nooit een miskoop gedaan bij Tim,s.

Altijd super

Groot assortiment, vriendelijke klantenservice & altijd snel verzonden

Je hebt snel je product thuis!

Het is altijd weer een feestje om bij Tim's te bestellen.

Snelle levering en degelijk verpakt

Al een paar keer besteld hier en voor herhaling vatbaar.

Vlotte levering, prima kwaliteit

Goede service & snelle leverling!

Snelle levering, diepvriesproducten goed verpakt en goede service

Snelle levering en goed product

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR