TOP

Snelle service . Bericht van bestelling, bericht van betaling, bericht bij verzending en dan nog een bericht wanneer het pakket toekomt. Was iedere online verkoper maar zo.

Helemaal tevreden over Tim's B.V.!

Erg positief over Tim's B.V.: De Producten, Prijs, Service, Verzending, etc...

Goed product. Barslechte levering

Het product is dik in orde. De levering was echter schandalig: de bestuurder stapte uit zijn bestelwagen, liep naar de achterkant van ons huis en gooide de doos van ver op ons terras, zonder aan te bellen. Nochtans was er iemand thuis.

Een top zaak ze hebben echt alles wat je zoekt super service

Ik blijf nog jaren klant

Goede eerste ervaring

Nog niet eerder hier besteld; prima ervaring geweest. Snelle levering en goede prijs!

Heel snelle levering van spel.

snel en goede producten

snel service en goede kwaliteit.

Vlotte en correcte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Niet tevreden

Veel te laat geleverd Waardoor we geen eten hadden voor onze kat! En nog fysiek naar de winkel zijn moeten gaan!

Goed geïnformeerd en heel snel in huis. Ben zeer tevreden.

Goede prijs en service, snelle levering.

Snel en goed

Goede service, snelle levering

super snel bestelling ontvangen

top

Snelle en goede levering

Goed product. Ruime keuze. Snelle en goede levering

goed bedrijf, snelle levering en goede prijs

Ik heb nu een aantal keer hier besteld. De service is supersnel. De prijzen zijn goed. Als je een mail stuurt met een vraag krijg je binnen een dag antwoord terug.

Snel en goedkoop

zeer te vrede met mijn besteling jos

zeer goede kwalietijd en prijs

Gewoon goed

genoeg keuze vriendelijk

prima hoor

Snelle en goedkope levering

Tim is een goedkope shop en levert snel

Snel en kwaliteit

Prima ervaring. Bestelde artikel kwam keurig op tijd. Goed verpakt en onze hond was blij verrast met het bijgevoegde lekkers. ;)

Goede webshop

Hele goede webshop! Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen en de prijzen zijn voordelig. Wordt snel opgestuurd en je hebt het snel in huis. Ik had een probleem met mijn bestelling want ik had een verkeerd artikel ontvangen en dit werd snel opgelost met een hele fijne service. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Super en heel stevig

Onze katten vinden het geweldig! Het is heel stevig en mooi afgewerkt met hout. Top dat het uit twee delen bestaat. Zo kunnen ze er optimaal gebruik van maken.

Netjes en op tijd geleverd....

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR